Batman Arkham Knight olabilir bak onu oynamak çıkmış aklımdan teşekkürlerDetroit Become Human, Life is Strange, Batman Arkham Knight
kesinlikle oynaman gereken bir oyunBatman Arkham Knight olabilir bak onu oynamak çıkmış aklımdan teşekkürler![]()
detroit-rdr2-cod ww2-bf1-bf5-spiderman-the last of us-uncharted hırsızlar mirası koleksiyonuOyun tavsiyelerinizi alırım arkadaşlar ne zamandır fazla oyun oynamak gelmiyordu içimden, bir çok türde oyun oynadım ve severim o yüzden türü fark etmeksizin önerilere açığım.
Hiç oynamadım ama arkhamdan sonra onada bakabilirim hemen tavsiyen için çok teşekkürlerMetro serisini oynadın mı? Oynamadıysan oynamalısın.
the last of us ı çok duydum konusunuda biliyorum ama oyun olarak pek ilgi çekici gelmedi nedense oynamaya değer midetroit-rdr2-cod ww2-bf1-bf5-spiderman-the last of us-uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu
Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonuOyun tavsiyelerinizi alırım arkadaşlar ne zamandır fazla oyun oynamak gelmiyordu içimden, bir çok türde oyun oynadım ve severim o yüzden türü fark etmeksizin önerilere açığım.
Valla eline güzel emeğine sağlık çok teşekkürler seç beğen al yaparım artık burdanSoma
Martha is Dead
Inside
Singularity
Kena bridge of the spirits
Maid of sker
A plague tale: innocence
A plague tale: requiem
Hellblade: senuas sacrifice
Assasins Creed Serisi
Tomb Raider Serisi
The Witcher 3
Horizon Zero Dawn
RDR2
God of war
Deteoit become human
Cyberpunk 2077
Little nightmares 1 ve 2 dahil olan paket
Call of Cthulhu
Metro Exodus
Call of Duty®: WWII
Modern warfare 2019 ve II
Uncharted 4
Demonologist
Resident evil 4 remeake
The last of us
Atomic Heart (Gamepass)
High on life (Gamepass)
The Lord of the Rings: Gollum (25 mayıs steam)
Stalker 2 ( Aralık da çıkacak Gamepass)
Üstte de biri önermişti bunuda listeye ekliyorum Arkham Knight dan sonra çok teşekkürler.Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu
Valla eline güzel emeğine sağlık çok teşekkürler seç beğen al yaparım artık burdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstte de biri önermişti bunuda listeye ekliyorum Arkham Knight dan sonra çok teşekkürler.