Neler Yeni

Oyun Tavsiyesi İstiyorum

Beren

80+ Gold
Shadow of Mordor'u öneririm. Aman aman bir oyun değil ama LOTR evreninde uruk kesmek eğlenceli :D

Deus Ex: Human Revolution'ı öneririm. İyi bir RPG oyunudur. Vuruş hissi ve oynanış açısından kanser etse de kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

Kingdom Come Deliverance'ı da öneririm. Gerçekçi bir Orta Çağ oyunu. Yalnız çok vakit ister söyleyeyim.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Shadow of Mordor'u öneririm. Aman aman bir oyun değil ama LOTR evreninde geçmesi bile yeterli bence :love:

Deus Ex: Human Revolution'u öneririm. İyi bir RPG oyunudur. Vuruş hissi ve oynanış açısından kanser etse de kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

Kingdom Come Deliverance'ı da öneririm. Gerçekçi bir Orta Çağ oyunu. Yalnız çok vakit ister söyleyeyim.
Shadow of mordor çok tavsiye edilmediğinden zamanında listemden silmiştim belki göz atarım teşekkürler, deus ex listemde, en başından başlayarak devam edeceğim ona da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
deniz berke
Arkadaşlar bildiğiniz kült, indie, eski veya yeni, küçük ya da büyük bütçeli fark etmeksizin oyun varsa önerilerinize açığım. Çok bilindik serileri genelde oynadım diyebilirim, yine de yazabilirsiniz liste olmuş olur ancak güzel keşfedilmemiş oyunlar olursa sevinirim.
Aga Red Dead Online ayın 15inde fiyatı 160TL olacak oyun sende yoksa almanı tavsiye ederim online oyunlarla aran varsa süper oyun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,807
Üyeler
164,564
Son üye
Key56
Top Bottom