Oyun Tavsiyesi İstiyorum

Fordon Greeman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Arkadaşlar bildiğiniz kült, indie, eski veya yeni, küçük ya da büyük bütçeli fark etmeksizin oyun varsa önerilerinize açığım. Çok bilindik serileri genelde oynadım diyebilirim, yine de yazabilirsiniz liste olmuş olur ancak güzel keşfedilmemiş oyunlar olursa sevinirim.

Türk yapımı yeni çıkmış olan metin-tabanlı rol | strateji oyununa bir şans vermenizi öneririm. 25 lira olarak özel fiyat ile karşımıza çıkıyor.
Daha fazla bilgi için link.

Stardew valley - Metro Serisi

Ne tarz istersin?

Arkadaşlar bildiğiniz kült, indie, eski veya yeni, küçük ya da büyük bütçeli fark etmeksizin oyun varsa önerilerinize açığım. Çok bilindik serileri genelde oynadım diyebilirim, yine de yazabilirsiniz liste olmuş olur ancak güzel keşfedilmemiş oyunlar olursa sevinirim.
Control
Fallout 4
Rdr 2
Metro exodus
Max payne 3
Mafia 1 remake
Death stranding horizontal zero dawn

Hellblade ve metro serisini de oynadım, stardew valley'e yakında göz atmayı düşünüyordum.

Şuanda metro 2033 redux oynuyorum ve gerçekten çok iyi bence

Geri