Öneri Oyun önerileri istiyorum

God of war spiderman 1 2 witcher 3

Genelde basit market sim tarzı oyunlar oynadım. Bitirdiğim tek hikayeli oyun RDR2 ama su sıralar cok sıkıldım. Seni içine çekecek, eğlendirecek her turden oyun onerılerınıze açığım.
Ben çok seçici biriyimdir bu oyunları bence seveceksin.

Until Dawn
Heavy Rain
Mafia 1-2 yenilenmiş sürümleri
Eski Cod mw serisi
gta 5 güzeldir 4 sıkıcıdır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Witcher 3
God Of War
Spiderman
Baldurs Gate 3
Elden Ring
Portal 2
Mass Effect Serisi
Skyrim
hocam rdr2 den sıkılmış biri witcher3 oynarken 50 kat daha fazla sıkılır bu oyunlar konuyu açan arkadaşa uygun değil bence.

Genelde basit market sim tarzı oyunlar oynadım. Bitirdiğim tek hikayeli oyun RDR2 ama su sıralar cok sıkıldım. Seni içine çekecek, eğlendirecek her turden oyun onerılerınıze açığım.
Last of us part 1 - 2 tr dublaj.
Uncharted 1-2-3-4-5 tr dublaj.
Alan Vake 1-2
Alone in Dark.
Resident evil 7-8

Umarım begenirsin.

Until Dawn
Heavy Rain
Eski Cod mw serisi

hocam rdr2 den sıkılmış biri witcher3 oynarken 50 kat daha fazla sıkılır bu oyunlar konuyu açan arkadaşa uygun değil bence.
Allahtan seçiciymişsin 🤣

Until Dawn
Heavy Rain
Eski Cod mw serisi

Hiç okumadım da oraları oyun önerisi başlığını görünce en sevdiklerimi spamladım

Bu Stardew Valley'i neden herkes çok seviyor, hiç oynamadım ama merakta ediyorum açıkçası
Oynanacak çok oyun var ama daha basit oyunlar oynadığı için onları söyledim ben de; Stardew Valley kafa yormayan, uzun süre vakit geçirtebilecek ve keyifli bir oyun. Tabii ki herkes çok sevip de saatlerini vermeyebilir, kişiye göre değişiyor oyun tercihleri, şans verilebilir..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri