Rockstar Games, Grand Theft Auto 6'nın geliştirme sürecinin son aşamasına girerken, güvenlik ve verimlilik nedenleriyle Nisan ayından itibaren tüm çalışanlarından haftada beş gün ofiste çalışmalarını istedi. (Jason Schreier)
Alıntıyı görüntüle
Harbi çok geç kalmışlar, ama bilerek olduğu kesin. Sony neden PS emulatöre dava açmıyor onu merak ettim, PS1 ve PS2 emülatör çok stabil çalışıyor PC de, PS3 geliştiriliyormuş onu denemedim.Nintendo Popüler Switch Emülatörü Yuzu'ya Dava Açıyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yuzu teknolojisinin, Nintendo'nun yazılım şifrelemesini yasadışı bir şekilde atlattığını ve korsanlığı kolaylaştırdığını söyleyerek dava açıyor. İddia edilen ihlaller için tazminat ve emülatörün kapatılması isteniyor ayrıca Nintendo Tears of the Kingdom'ın 1 milyon kopyasının oyun çıkmadan önce indirildiği belirtiyor bu süre zarfında Yuzu'nun Patreon desteğinin iki katına çıktığını söylüyor. Temel olarak Yuzu'nun iş modelinin korsanlığın gelişmesine yardımcı olduğunun kanıtı olduğunu savunuyor.
Sırada Palworld.Nintendo Popüler Switch Emülatörü Yuzu'ya Açtığı Davayı Kazandı
Bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce Nintendo, önde gelen Nintendo Switch emülatörü Yuzu'nun geliştiricilerine "devasa ölçekte korsanlığı kolaylaştırdıkları" gerekçesiyle dava açtı. Şimdi ise Yuzu'nun savaşmadan pes edeceği ve Nintendo'ya istediği her şeyi vereceği anlaşılıyor.
Ortak bir dosyaya göre, Tropic Haze sadece Nintendo'ya 2.400.000 $ ödemeyi kabul etmekle kalmadı, aynı zamanda Yuzu'nun "öncelikle Nintendo Switch oyunlarını atlatmak ve oynamak için tasarlandığını" söyledi. Şirket, Yuzu üzerinde çalışmaktan, Yuzu'yu barındırmaktan, Yuzu'nun kodunu veya özelliklerini dağıtmaktan, Yuzu'yu tanıtan web siteleri ve sosyal medya barındırmaktan veya Nintendo'nun telif hakkı korumasını atlatan başka herhangi bir şey yapmaktan kalıcı olarak men edilmeyi kabul ediyor.
Nintendo Switch emulator Yuzu will utterly fold and pay $2.4M to settle its lawsuit
Just about a week after getting sued.www.theverge.com
Yuzu gider yenisi gelirNintendo Popüler Switch Emülatörü Yuzu'ya Açtığı Davayı Kazandı
Bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce Nintendo, önde gelen Nintendo Switch emülatörü Yuzu'nun geliştiricilerine "devasa ölçekte korsanlığı kolaylaştırdıkları" gerekçesiyle dava açtı. Şimdi ise Yuzu'nun savaşmadan pes edeceği ve Nintendo'ya istediği her şeyi vereceği anlaşılıyor.
Ortak bir dosyaya göre, Tropic Haze sadece Nintendo'ya 2.400.000 $ ödemeyi kabul etmekle kalmadı, aynı zamanda Yuzu'nun "öncelikle Nintendo Switch oyunlarını atlatmak ve oynamak için tasarlandığını" söyledi. Şirket, Yuzu üzerinde çalışmaktan, Yuzu'yu barındırmaktan, Yuzu'nun kodunu veya özelliklerini dağıtmaktan, Yuzu'yu tanıtan web siteleri ve sosyal medya barındırmaktan veya Nintendo'nun telif hakkı korumasını atlatan başka herhangi bir şey yapmaktan kalıcı olarak men edilmeyi kabul ediyor.
Nintendo Switch emulator Yuzu will utterly fold and pay $2.4M to settle its lawsuit
Just about a week after getting sued.www.theverge.com
Nintendo bence analiz ediyo şuan piyasayı palworldun hype etkisi geçicekmi diye bekliyorlar. Sonuçta adamlar böyle oyun çıkarsaydı ne kadar ayakta durabilcektinin demosu palworldSırada Palworld.
Bethesda'nın "prey" kelimesi için başka bir firmaya açtığı davaya bakarsak Nintendo'nun elinde şu an arşiv var.Ben nintendo olsam, Palworldu birkaç ay izlerdim zaten oyun düşüşe geçmesi bekleniyor, ama oyuncu sayısı yüksek kalırsa davayı açardım kendim palworld tarzında orjinal pokemonlu oyun çıkartırdım, ama oyuncu sayısı düşerse zaten uğraşılmaz, nintendo bence analiz ediyo şuan piyasayı palworldun hype etkisi geçicekmi diye bekliyorlar.