Neler Yeni

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
hocam slimlerde galiba tek kod var CFI 2016-2018 biri asya biri avrupa modeli. Konsol için de Sahibindende Kahraman Konsol'u öneriyorlar.
Hocam peki cdli dlim mi slim mi alayim? Birde ps5 son evresinde max 3senesi kaldı diyenler var doğru mu sence? 2sene sonra artık az oyun gelir 3sene sonra sony salar oyun gelmez 5seneyede destek kesilir diyorlar.

99723

80+ Silver
Hocam peki cdli dlim mi slim mi alayim? Birde ps5 son evresinde max 3senesi kaldı diyenler var doğru mu sence? 2sene sonra artık az oyun gelir 3sene sonra sony salar oyun gelmez 5seneyede destek kesilir diyorlar.
Yanlış bilgi onlar zaten hepsi yalanlandı en az 2031 yılına kadar PS5 nesli devam edecek. PS5 Slim Diskli versiyon ile PS5 Slim Dijital aynı konsollar performans olarak hiç bir farkları yok tek fark birinin disk sürücüsü olması kutulu oyunlarda kullanıyorsanız PS5 Slim Diskli versiyon almalısınız yok kutulu oyun ben fazla kullanmıyorum diyorsanız PS5 Slim Dijital alın.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Doğru değil. PS4'e bile hâlâ oyun geliyor, PS5'e nereye kesiliyor 3 sene sonra destek?

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Doğru değil. PS4'e bile hâlâ oyun geliyor, PS5'e nereye kesiliyor 3 sene sonra destek?
Yanlış bilgi onlar zaten hepsi yalanlandı en az 2031 yılına kadar PS5 nesli devam edecek. PS5 Slim Diskli versiyon ile PS5 Slim Dijital aynı konsollar performans olarak hiç bir farkları yok tek far birinin disk sürücüsü olması kutulu oyunlarda kullanıyorsanız PS5 Slim Diskli versiyon almalısınız yok kutulu oyun ben fazla kullanmıyorum diyorsanız PS5 Slim Dijital alın.
Teşekkürler. 2-3 sitede görünce korkmuştum almasam mı demiştim ondan soruyu sordum yoksa biraz saçma gelmişti ps4e bile 8sene oyunda destek verilirken ps5 gibi devrim makineye 3sene verilmesi.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler. 2-3 sitede görünce korkmuştum almasam mı demiştim ondan soruyu sordum yoksa biraz saçma gelmişti ps4e bile 8sene oyunda destek verilirken ps5 gibi devrim makineye 3sene verilmesi.
Yeter ki yaygara kopracak bir şey olsun. Pusuda bekliyor bazılar.

99723

80+ Silver
Dusk Golem'e göre; Capcom, Resident Evil IX için Dragon's Dogma 2'de ki açık dünya dünya teknolojisini kullanacak.

Resident Evil IX, serinin en uzun geliştirme süresine ve en büyük bütçeye sahip oyunu.
1711289132194.png

99723

80+ Silver
Geliştirilmekte Olan Tüm PlayStation Stüdyo Oyunları Onaylandı ve İş İlanlarından:
1711363678454.png

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Chris Dring GDC'de: Xbox satışları Avrupa'da düşüyor, Xbox oyunlarının çoğu bir noktada PS5'e geliyor, MS GamePass'e daha az odaklanıyor ve daha fazlası.

Chris Dring, 2023'te büyük bir oyun çıkaran büyük bir şirketten, satışların çoğunluğu PS5 ve PC'de olduğu halde Xbox'ı neden desteklemeye devam ettiklerini bilmediklerini duymuş.

Chris Dring ayrıca, Xbox'ın artık Game Pass'e daha az odaklandığını duymuş.

Son düzenleme:
Top Bottom