Hrz20
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Muhammed Can Öztürk
Hocam haberin kaynağını aşağıya bırakıyorum kendim ingilizcem pek iyi olmadığı için yanlış anlamış olabilirim yorumu size bırakıyorum.PS5 Pro'yu geçtim PS5'de bile GTA VI 60 FPS olacak yanlış kaynağa bakmışsınız.
Rockstar çalışanı Hailin Si'nin GTAVI hakkında söyledikleri;
Geliştirme ekibi, oyunu konsollar için 60 FPS hedefleyecek şekilde yayınlamakta kararlı ve bu konuda kendilerine güveniyorlar.
Geliştirme sırasında ekip, Xbox Series S'ten dolayı bazı zorluklarla karşılaşıyor.
Alıntıyı görüntüle
Native 4K 60 FPS'yi RTX 4090 vermiyor DLSS açınca gerçek 4K mı oynuyor zannediyorsun oyunları artık şunu anlayın yapay zeka çağındayız ve PSSR'ın daha çıkmamış hali bile FSR 2'yi yok ediyor ve PSSR düz PS5 modellerine PS5 Pro'nun çıkışı ile güncelleme olarak geleceği de söyleniyor.
Ne sonucu gördün knk PS5 her oyunda mükemmel performans veriyor su an piyasadaki hangi konsol PS5 performansını veriyor onu geçtim şu an düzeceğin hangi PC'den PS5 performansı alacaksın sen lütfen bilmediğiniz anlamadığınız konularda uzman gibi yorum yapmayın.
Aha sana gerçek sonuç.
PS5'de 120 FPS destekleyen oyun sayısı 150'ye yükseldi ve bu liste sürekli genişlemeye devam ediyor bu arada 150 oyun arasında Sony'nin tüm özel oyunları da dahil.
Don’t Expect PS5 Pro to Run GTA 6 at 60fps, Tech Experts Say - IGN
The leaked PlayStation 5 Pro specs have been verified and added to by the tech experts at Digital Foundry, who also deliver their prediction on how the unannounced console will run GTA 6.
www.ign.com