Neler Yeni

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Hrz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Can Öztürk
PS5 Pro'yu geçtim PS5'de bile GTA VI 60 FPS olacak yanlış kaynağa bakmışsınız.
Rockstar çalışanı Hailin Si'nin GTAVI hakkında söyledikleri;
Geliştirme ekibi, oyunu konsollar için 60 FPS hedefleyecek şekilde yayınlamakta kararlı ve bu konuda kendilerine güveniyorlar.

Geliştirme sırasında ekip, Xbox Series S'ten dolayı bazı zorluklarla karşılaşıyor.
Alıntıyı görüntüle

Native 4K 60 FPS'yi RTX 4090 vermiyor DLSS açınca gerçek 4K mı oynuyor zannediyorsun oyunları artık şunu anlayın yapay zeka çağındayız ve PSSR'ın daha çıkmamış hali bile FSR 2'yi yok ediyor ve PSSR düz PS5 modellerine PS5 Pro'nun çıkışı ile güncelleme olarak geleceği de söyleniyor.

Ne sonucu gördün knk PS5 her oyunda mükemmel performans veriyor su an piyasadaki hangi konsol PS5 performansını veriyor onu geçtim şu an düzeceğin hangi PC'den PS5 performansı alacaksın sen lütfen bilmediğiniz anlamadığınız konularda uzman gibi yorum yapmayın.

Aha sana gerçek sonuç.
PS5'de 120 FPS destekleyen oyun sayısı 150'ye yükseldi ve bu liste sürekli genişlemeye devam ediyor bu arada 150 oyun arasında Sony'nin tüm özel oyunları da dahil.
Hocam haberin kaynağını aşağıya bırakıyorum kendim ingilizcem pek iyi olmadığı için yanlış anlamış olabilirim yorumu size bırakıyorum.

99723

80+ Silver
Hocam haberin kaynağını aşağıya bırakıyorum kendim ingilizcem pek iyi olmadığı için yanlış anlamış olabilirim yorumu size bırakıyorum.

Evet gördüm bunu sadece yorumdan ibaret haber niteliği bile yok tıklanma uğrana haber yapıyorlar anlayacağınız böyle bir şey olmayacak zaten PS5 Pro'yu geçtim PS5'de bile GTA VI 60 FPS olacak.

Rockstar çalışanı Hailin Si'nin GTA VI hakkında söyledikleri;
Geliştirme ekibi, oyunu konsollar için 60 FPS hedefleyecek şekilde yayınlamakta kararlı ve bu konuda kendilerine güveniyorlar.

Geliştirme sırasında ekip, Xbox Series S'ten dolayı bazı zorluklarla karşılaşıyor.
1710972277363.png

Hrz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Can Öztürk
Evet gördüm bunu sadece yorumdan ibaret haber niteliği bile yok tıklanma uğrana haber yapıyorlar anlayacağınız böyle bir şey olmayacak zaten PS5 Pro'yu geçtim PS5'de bile GTA VI 60 FPS olacak.

Rockstar çalışanı Hailin Si'nin GTA VI hakkında söyledikleri;

Alıntıyı görüntüle
Hay allah sizden razı olsun hocam yüreğime su serptiniz.

99723

80+ Silver
Rise of the Ronin İnceleme Puanları Yayınlandı
1711025988647.png

9.5/10 - PSU
9/10 - CGMagazine
9/10 - TheSixthAxis
9/10 - PlaySense
9/10 - Screen Rant
9/10 - Shacknews
9/10 - Twinfinite
9/10 - GamingTrend
9/10 - Kakuchopurei
9/10 - PSX Brasil
8.4/10 - Fextralife
8/10 - SECTOR sk
8/10 - GGRecon
8/10 - Nexus Hub
8/10 - GamesHub
8/10 - Hardcore Gamer
8.1/10 - GamePro Germany
7/10 - IGN
7/10 - GameSpot
6/10 - Push Square
6/10 - GamingBolt

Metacritic: 76
OpenCritic: 76

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
PlayStation 5 için yeni arayüz güncellemesi yolda. Şu an güncelleme Beta'da

- Canlı Duvar Kağıtları
- Widget'lar (pil, depolama)
- Arkadaş aktiviteleri
- Yeni Keşfet arayüzü (Sadece ABD için)
1711035293281.png
1711035302774.png

1711035309735.png
1711035317000.png

beratkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Çelik

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PlayStation japonyanin değil mi neden sadece ABD ye özel yeni keşfet arayüzü

Nintendo da Japonya'nın ama Amerikalılar silah seviyor diye konsola silah aksesuarı eklediller. Ürünü pazarladığın bölgeye göre ihtiyaçlara cevap vermen gerekiyor.

99723

80+ Silver
Enotria: The Last Song artık Xbox'a gelmiyor

"Xbox versiyonu ile ilgili olarak, PlayStation 5 ve PC oyuncuları için mükemmel bir deneyim sağlamak amacıyla iptal etmeye karar verdik"
1711098463762.png

Son düzenleme:

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Resident Evil'in yaratıcısı Shinji Mikami Xbox'dan ayrıldıktan sonra yeni bir şirket kurdu
Alıntıyı görüntüle
Hocam sizin birkaç konunuzu okudum konsollar hakkında bilgilisiniz sanırım ben nisan ortalarına doğru konsol almayı planlıyorum. Xbox açık belirtmek gerekirse pekte verdiğin paraya değecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu ps5lerde cfı kodu felan gibi şeyler var fat kasa almak planımda yok. Ya slim cdli ya da direkt slim alacağım. Önerebileceğiniz bir ilan var mı. CFI kodu açısından felan düzgün beni en az 5sene götürecek bir şey çünkü ps5 prodan sonra hatta proda dahil konsol alamam en az 7sene, malum ülke gambiyadan daha hareketli konsol piyasasına sahip. Bana bir ilan linki önerseniz ben o ilandan alsam. Trendyoldan baktım en az 4k fazla sarı siteye göre ama sarı sitede de nereye güveneceğimi bilmiyorum. Toparlamak gerekirse Cdli slim mi yoksa slim mi daha iyi olur? CFI kodu olarak hangisi tercih edilmeli? Önerdiğiniz ilan linki var mı?

Hocam sizin birkaç konunuzu okudum konsollar hakkında bilgilisiniz sanırım ben nisan ortalarına doğru konsol almayı planlıyorum. Xbox açık belirtmek gerekirse pekte verdiğin paraya değecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu ps5lerde cfı kodu felan gibi şeyler var fat kasa almak planımda yok. Ya slim cdli ya da direkt slim alacağım. Önerebileceğiniz bir ilan var mı. CFI kodu açısından felan düzgün beni en az 5sene götürecek bir şey çünkü ps5 prodan sonra hatta proda dahil konsol alamam en az 7sene, malum ülke gambiyadan daha hareketli konsol piyasasına sahip. Bana bir ilan linki önerseniz ben o ilandan alsam. Trendyoldan baktım en az 4k fazla sarı siteye göre ama sarı sitede de nereye güveneceğimi bilmiyorum. Toparlamak gerekirse Cdli slim mi yoksa slim mi daha iyi olur? CFI kodu olarak hangisi tercih edilmeli? Önerdiğiniz ilan linki var mı?
hocam slimlerde galiba tek kod var CFI 2016-2018 biri asya biri avrupa modeli. Konsol için de Sahibindende Kahraman Konsol'u öneriyorlar.

Top Bottom