Neler Yeni

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

99723

80+ Silver
Xbox ekmek kızartması tanıtırken PlayStation ise 2024'ün başında PS5 için çıkaracağı özel oyunlarının videosunu paylaştı.
GDA6HNcWgAEcv8t

-The Last of Us Part II Remastered 19 Ocak 2024
-Granblue Fantasy: Relink 29 Ocak 2024
-Helldivers 2 8 Şubat 2024
-Final Fantasy VII Rebirth 29 Şubat 2024
-Rise of the Ronin 22 Mart 2024
-SILENT HILL 2 2024
-Stellar Blade 2024
-Concord 2024
-Lost Soul Aside 2024
-Pacific Drive 2024
-Foamstars 2024

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
1704408066727.png

@Yunus274 Bu oyunu oynadınmı çok hoşuma gitti oynanış The Last of Us gibi The Callisto Protocol görüntüleri oyun içi çektim.

99723

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

@Yunus274 Bu oyunu oynadınmı çok hoşuma gitti oynanış The Last of Us gibi The Callisto Protocol görüntüleri oyun içi çektim.
The Callisto Protocol'un grafikleri çok iyi oyun ilk çıktığında baya sorunları vardı bu yüzden biraz kötü eleştiriler alsa da sonradan baya toparladılar The Callisto Protocol'un oynanışını The Last of Us gibi yapmaya çalıştılar ama olmadı çünkü yapayım deyince yapabileceğin bir oynanışa sahip değil The Last of Us'ın oynanışı çok ayrı bir seviye The Callisto Protocol bende var PS Plus ücretsiz verdi daha oynayamadım ama bir ara kesin oynayacağım PS5'de ayrıca The Callisto Protocol kesinlikle daha fazla ilgiyi hak eden bir oyundu.

Bu arada bilgilendirme oyunun bu kadar iyi grafiklere sahip olmasının arkasında Sony var The Callisto Protocol için Sony 150 den fazla oyun geliştiricisini yardım etmesi için gönderdi keşke çok iyi çıksaydı oyun şu anki hali ile zaten iyi durumda ama oyunun bu kadar eleştirilmesine ve hak etiği ilgiyi alamamasına sebep olan şey oyunun ilk çıkışındaki hatalarıydı eğer The Callisto Protocol sadece PS'ye özel çıkmış olsaydı şu an bu oyun hakkında çok daha farklı konuşuyor olabilirdik.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dead Space'yi alacak olan varsa PS Store'de 560 TL. TC Protocol benim Steam istek listemde ekliydi zamanında ama çok fazla olumsuz eleştiri aldığı için geri durdum. Son incelemeleri çoğunlukla olumlu.

The Semih

80+ Gold
Dead Space'yi alacak olan varsa PS Store'de 560 TL. TC Protocol benim Steam istek listemde ekliydi zamanında ama çok fazla olumsuz eleştiri aldığı için geri durdum. Son incelemeleri çoğunlukla olumlu.
Kesinlikle al oyun mükemmel, bu haliyle çıksaydı çok konuşulurdu.

99723

80+ Silver
Beğenilen bir birinci parti Xbox özel oyununun bu yıl çoklu platforma çıkacağı iddia edildi.

O kadar dedik Xbox Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek diye Xbox hazırlıklara şimdiden başladı eleştirmenlerce beğenilen bir Xbox özel oyunu 2024'de PS ve Nintendo platformlarına geleceği söyleniyor.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beğenilen bir birinci parti Xbox özel oyununun bu yıl çoklu platforma çıkacağı iddia edildi.

O kadar dedik Xbox Sega gibi üçüncü parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek diye Xbox hazırlıklara şimdiden başladı eleştirmenlerce beğenilen bir Xbox özel oyunu 2024'de PS ve Nintendo platformlarına geleceği söyleniyor.

Konsol satıp konsola ihtiyaç olmadığı şeklinde reklam yapan bir firmanın ömrü, sektörde çok uzun olmazdı zaten.

99723

80+ Silver
Jez Corden ve Windows Central, Microsoft Xbox'ın oyunlarını rakip konsollara getirmeyi düşündüğünü söyleyen güvenilir kaynaklara sahip olduklarını bildiriyor artık Xbox'ın 3. parti oyun firmasına dönüşmesi an meselesi Xbox'ın 2024'de eleştirmenlerce beğeni almış bir özel oyununu PlayStation ve Nintendo platformlarında göreceğiz.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Jez Corden ve Windows Central, Microsoft Xbox'ın oyunlarını rakip konsollara getirmeyi düşündüğünü söyleyen güvenilir kaynaklara sahip olduklarını bildiriyor artık Xbox'ın 3. parti oyun firmasına dönüşmesi an meselesi Xbox'ın 2024'de eleştirmenlerce beğeni almış bir özel oyununu PlayStation ve Nintendo platformlarında göreceğiz.

Bana göre Xbox markasının hâlâ sektörde tutunabiliyor olma sebebi, PS3'ün Xbox 360'tan bir sene gecikmeli olarak çıkması. Öyle ki Xbox 360'ın 3K hatası vermesi ve Microsoft'un bunu çözene kadar bozuk konsol üretmeye devam etmesi bile onlara bir şey kaybettirmedi.

99723

80+ Silver
Xbox'ın eleştirmenlerce beğenilen oyunlarından birini 2024'te Nintendo Switch'e getirebileceğine dair raporlar sayesinde, bunun geçen yılın sürpriz Bethesda oyunu Hi-Fi Rush olabileceği yönünde spekülasyonlar ortaya çıktı.
IGN bizden geride geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,083
Üyeler
161,657
Son üye
chavalita
Top Bottom