Neler Yeni

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

99723

80+ Silver

"Xbox 3. Parti Oyun Dağıtan Firmaya Dönüşüyor"​

Biz Xbox 2026 sonun da konsol işinden ayrılıp Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek derken adamlar 2024'de dönüşüyorlar.
9f511423a53df6dbb2ca5fd79fe7a024-jpg.624069
790847757745fcb11a9302680056ccea-jpg.624402

Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
GD_vsf_XcAAqOCj
62df9b4681fa64f6b373e227dc653f2c-jpg.627648

Microsoft CEO'su: Oyun oynamayı seviyoruz, ancak 3, 4 numaraydık ve şimdi Sony, Nintendo, PC ve Xbox'ta iyi bir yayıncı olma şansımız olduğunu düşünüyorum.
Microsoft CEO'su Sony ve Nintendo için 'İyi Bir Yayıncı' Olmak İstiyor
Artık Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın açıklamaları ile Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüştüğü resmiyet kazandı.

Çeşitli kaynaklara göre şu an PlayStation 5'e gelen oyunlar Sea of Thieves, Hifi Rush, As Dusk Falls, Starfield ve Halo Multiplayer tabi sadece bu oyunlar gelmeyecek Xbox'ın ne kadar özel oyunu var ise hepsi sırasıyla PlayStation 5'e gelecek.
GDVzTcIWkAARfKd
GDVzTcMXkAA0i4p

Xbox Birinci Parti Özel Oyunu Avowed Zamana Özel olacak ve Xbox konsollarına çıkışından üç ay sonra PlayStation'a da gelecek. CFO Tim Stuart'a göre Xbox plan değişikliği tüm hızıyla devam ediyor gibi görünüyor.
GDUzoBbXwAA03nv

Zaten As Dusk Falls'ın geleceği 1 ay önce PlayStation YouTube kanalında duyurulmuş As Dusk Fall şu an PS Store'da ön siparişe açılmış durumda As Dusk Falls'ın PlayStation çıkış tarihi 7 mart 2024.

Bu arada Xbox'ın 3. parti yayıncıya dönüşmesinin en iyi haberi Xbot palyaçolarının yok olup gideceğidir yoksa kimsenin Xbox özel oyunları PlayStation'a geliyor diye sevindiği yok adamların yaptığı oyunların kalitesi ne ki sevinen olsun.
Xbox'ın özel oyunlarındaki sunduğu max kalite bunlar.
craig-1637338543243.jpg

rWZ4B7knqVv5xecxnAZ5zd-768-80.png.webp

F4gdx8uXYAAaSk1

e68cb2364e5da01efe1b78defecec525
2-14.jpg

F4_pExeXEAAMoEt

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
The Last of Us Part II Remastered'ın çıkışından 1 gün önce Microsoft'un The Last of Us Part II için şirket içi sızdırılan incelemesindeki söylediklerini analım.
2 Mayıs 2021'de Microsoft'un The Last of Us Part II için sızdırılan şirket içi incelemesi: "Konsol ve PC'deki her şeyden önemli ölçüde ileride."
st04hkrcqpw61.png

Bu arada Phil Spencer'ın kendi evinde aktif bir PS kullanıcısı olduğunu biliyor muydunuz adam tüm PS özel oyunlarının fanı ve aktif bir şekilde oynuyor.
faewo8fvuaqlshf-jpg.628284

Microsoft'un dahili e-postalarına göre, Xbox CEO'su Phil Spencer geçen yıl Horizon Zero Dawn ile "zorla paketlenmiş" bir PS5 satın aldı.
F6TxmwrWQAAhz56

Xbox patronu Phil Spencer'ın en çok beklediği oyun God of War Ragnarök

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
2023'te Avrupa'da 8 milyona yakın PS5 satılmış, rakibi Xbox'a 4 kat fark atmış. Sonra Xbox palyaçolar Xbox neden 3.parti oyun dağıtan firma olacak diye ağlıyorlar.
5298dfcd1d7bb5304509071690be39bf.jpg
3db8993b527f2c524a7944cfebd69c38.jpg

99723

80+ Silver
The Last of Us Part II Remastered çıkış fragmanı yayınlandı mükemmel duruyor.
The Last of Us Part II Remastered ile gelen yeni özellikler
- Kayıtlarınızı PS4'ten PS5'e aktarabilirsiniz
- 4K Kalite modu
- 4K Performans 60 FPS modu
- VRR destekleyen TV'ler için kilidi açılmış FPS modu 120 FPS
- Artırılmış doku çözünürlüğü
- Artırılmış Detay Seviyesi mesafeleri
- Daha Hızlı Yükleme
- Tam Dualsense Desteği
- Ellie ve Abby için yeni görünümler
- Yeni Hayatta Kalma Modu Roguelike oynanış modu " Dönüş Yok: rastgele karşılaşmalar ve hikayeden çeşitli oynanabilir karakterlerle The Last of Us Part II'nin savaşını yeni bir deneyimle yaşayın
- Gitar ile serbest dolaşma modu
- Speed Run modu
- Erişilebilirlik özellikleri
- Orijinal oyunda olmayan oyundan kesilmiş 3 yeni bölüm
The Last of Us Part II'yi alan kullanıcılar 10 dolar vererek The Last of Us Part II Remastered versiyonuna yükseltebilirler.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
The Last of Us Part II Remastered çıkış fragmanı yayınlandı mükemmel duruyor.
The Last of Us Part II Remastered ile gelen yeni özellikler
- Kayıtlarınızı PS4'ten PS5'e aktarabilirsiniz
- 4K Kalite modu
- 4K Performans 60 FPS modu
- VRR destekleyen TV'ler için kilidi açılmış FPS modu 120 FPS
- Artırılmış doku çözünürlüğü
- Artırılmış Detay Seviyesi mesafeleri
- Daha Hızlı Yükleme
- Tam Dualsense Desteği
- Ellie ve Abby için yeni görünümler
- Yeni Hayatta Kalma Modu Roguelike oynanış modu " Dönüş Yok: rastgele karşılaşmalar ve hikayeden çeşitli oynanabilir karakterlerle The Last of Us Part II'nin savaşını yeni bir deneyimle yaşayın
- Gitar ile serbest dolaşma modu
- Speed Run modu
- Erişilebilirlik özellikleri
- Orijinal oyunda olmayan oyundan kesilmiş 3 yeni bölüm
The Last of Us Part II'yi alan kullanıcılar 10 dolar vererek The Last of Us Part II Remastered versiyonuna yükseltebilirler.

PS5 yükseltmesi 150 TL olarak görünüyor. Bize 5 dolar olarak yansımış. :)

99723

80+ Silver
PS5 yükseltmesi 150 TL olarak görünüyor. Bize 5 dolar olarak yansımış. :)
Mükemmel fiyat The Last of Us Part II PS4 sürümüne sahip olanlar, The Last of Us Part II Remastered sürümüne 150 TL’den yükseltebilir.
GEJ2GSIXkAAfFCe

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mükemmel fiyat.
Alıyorum zaten şimdi. Yalnız ben PS4 sürümünü indirmeye başladıktan sonra bunu öğrendim. Şu an %30'da falan herhalde. Üstüne kurma gibi bir durumu yoksa iptal edip PS5 sürümünü indirmem gerekecek.

99723

80+ Silver
Alıyorum zaten şimdi. Yalnız ben PS4 sürümünü indirmeye başladıktan sonra bunu öğrendim. Şu an %30'da falan herhalde. Üstüne kurma gibi bir durumu yoksa iptal edip PS5 sürümünü indirmem gerekecek.
Ben de PS5 yükseltmesi açılır açılmaz aldım 150 TL mükemmel fiyat. Bu arada üstüne kurma yok PS4 versiyonunu silip PS5 versiyonunu indirmen gerek.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de PS5 yükseltmesi açılır açılmaz aldım 150 TL mükemmel fiyat. Bu arada üstüne kurma yok PS4 versiyonunu silip PS5 versiyonunu indirmen gerek.
Dün iptal edip sildim zaten %38'de. Evlat acısı gibi koydu. Remastered versiyonu ise öncekine göre yavaş iniyor. Aynı sorunu Örümcek Adam 2'yi çıkar çıkmaz indirmeye başladığımda da yaşamıştım.

99723

80+ Silver
Microsoft'a siber saldırı: Rus hacker'lar üst düzey hesaplara erişti
Microsoft, Rus hack grubunun saldırısına uğradı. Hacker'lar şirketin üst düzey yöneticilerinin e-posta hesaplarına erişti. Şirketten yapılan açıklamada, bilgilerin dışarıya sızdırıldığı ifade edildi.

Top Bottom