Neler Yeni

Yardım Oyun yanlış ekran kartını kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce The Witcher 2 oyununu aldım. Oyuna başlamadım onun yerine arena moduna girdim ama Can You Run İt sayfasında Reconmend ayarlarda bilgisayarım kaldırabiliyorken oyunda 25-30 FPS aldığımı gördüm. Ekran kartımdan sorun olabilir dedim çünkü daha öncelerde de bu tarz problemler yaşadım. Laptop kullanıyorum, Kötü olan ekran kartım AMD RADEON R5 GRAPHİCS
iyi olan ise AMD RADEON R7 M340. MSI afterburner programında test edeyim dedim ve oyunun yanlış ekran kartını kullandığını gördüm. M340 kullanacağına R5 GRAPHİCS kullanıyor. Bunu düzeltmek için bir çok şey denedim ama olmadı. Yardım edebilecek var mı?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
aygıt yöneticisinden devre dışı bırakın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende r7 m340 kullanıyrum bende tabi r530 olarak gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bi deyeyim bakalım.

Bu sefer hiç oyun açılmadı. işlemciler %100de çalışıyordu. 1FPS

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bi deyeyim bakalım.

Bu sefer hiç oyun açılmadı. işlemciler %100de çalışıyordu. 1FPS
ekran kartının driverlerini güncelle
ekran kartı opengl mi directx mi

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce The Witcher 2 oyununu aldım. Oyuna başlamadım onun yerine arena moduna girdim ama Can You Run İt sayfasında Reconmend ayarlarda bilgisayarım kaldırabiliyorken oyunda 25-30 FPS aldığımı gördüm. Ekran kartımdan sorun olabilir dedim çünkü daha öncelerde de bu tarz problemler yaşadım. Laptop kullanıyorum, Kötü olan ekran kartım AMD RADEON R5 GRAPHİCS
iyi olan ise AMD RADEON R7 M340. MSI afterburner programında test edeyim dedim ve oyunun yanlış ekran kartını kullandığını gördüm. M340 kullanacağına R5 GRAPHİCS kullanıyor. Bunu düzeltmek için bir çok şey denedim ama olmadı. Yardım edebilecek var mı?
witcherde o fps bu ekran kartıylaaldıysan dua et

Driver son sürüm 20.11.2. directx 12 kullanıyorum.
sorun sende değil amd+amd sistemlerde apu çalışıyormuş gibi gözükebiliyor ama ekran kartı çalışıyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
witcherde o fps bu ekran kartıylaaldıysan dua et

sorun sende değil amd+amd sistemlerde apu çalışıyormuş gibi gözükebiliyor ama ekran kartı çalışıyordur
Witcher 3 değil 2 oynuyorum. Sistem gereksinimlerini rahatça karşılıyor. MSI afterburner açık ekran kartı %0 da hiç ilerleme yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
Oyunun üstüne sağ tık grafik işlemci ile çalıştır Ekran kartınızı seçin

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Aygıt yöneticsinden devre dışı birakabilirsiniz

Top Bottom