Oyun yapmak istiyorum

Şuan 50₺. Ama fiyatlar sürekli değişiyor. Bakarsın yarın 25₺ olur. Biraz bekleyebilirsin. 30'a maksimum 40'a alırsın kursu. Ayrıca mobil uygulaması ile bilgisayarda fiyatları farklı oluyor. Her ikisinide kontrol et. Belki şuan mobilde daha ucuzdur. Merak etme mobilde alınca bilgisayarda da kullanılıyor. Neden böyle bir şey var onu bilemiyorum. :D

Şuan 50₺. Ama fiyatlar sürekli değişiyor. Bakarsın yarın 25₺ olur. Biraz bekleyebilirsin. 30'a maksimum 40'a alırsın kursu. Ayrıca mobil uygulaması ile bilgisayarda fiyatları farklı oluyor. Her ikisinide kontrol et. Belki şuan mobilde daha ucuzdur. Merak etme mobilde alınca bilgisayarda da kullanılıyor. Neden böyle bir şey var onu bilemiyorum. :D
Ücretli kursa ailem izin vermez ücretsiz var mı? Bir de bir tane HTML kursu atarsan sevinirim web sitesi gibi işlere de girmek istiyorum da

Ücretli kursa ailem izin vermez ücretsiz var mı? Bir de bir tane HTML kursu atarsan sevinirim web sitesi gibi işlere de girmek istiyorum da
C için:

HTML+CSS için tonla video var youtube'da. Hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemediğim için atmak istemedim.

Ayrıca ailenle konuşabilirsin. Bu senin eğitiminle alakalı bir şey. Ki zaten 500 ₺ istemiyorsun. 30-40₺. Eğer yine izin vermezlerse kursu yayınlayan kişiye mail yoluyla ulaş. Sana ücretsiz verebilir. Udemy'de kupon verme durumları çok oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri