Yok indirilenlerdeDownload ya da indirilenler klasorunde olabilir, bilgisayarima gir direkt indirilenler cikar karsina
Eminmisin knkDostum yapman gerekeni söylüyorum:
Bilgisayarı güvenli modda açıyorsun. Bilgisayarıma girip sağ üst köşedeki arama kısmına oyunun adını ya da oyunun adında geçen bir kelimeyi yazıp enter'a basıyorsun. Sabırla bekle. Bilgisayarında o oyunla ilgili ne varsa en küçük şeyi bile bulacak. Sonra da ne bulduysa hepsini seçip shift+delete yapıyorsun.
Bitti
Dene bi dostum zararlı bir şey söylemiyorum ki Ben bilgisayardan silinmeyen bütün inatçı programları oyunları bu şekilde hallediyorum.Yok indirilenlerde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eminmisin knk
Knk yerel disk c de bile görünmüyor virüs müdür bilmiyorum 30 GB yok şuan ve 30 gblik bir klasörde yokDene bi dostum zararlı bir şey söylemiyorum ki Ben bilgisayardan silinmeyen bütün inatçı programları oyunları bu şekilde hallediyorum.
Tamam söylediğimi yap. Güvenli modda ortaya çıkacaktır gizli de olsa.Knk yerel disk c de bile görünmüyor virüs müdür bilmiyorum 30 GB yok şuan ve 30 gblik bir klasörde yok
PC açılırken f8 e bastim giremedim güvenli modaTamam söylediğimi yap. Güvenli modda ortaya çıkacaktır gizli de olsa.
Windows 10Guvenl
PC açılırken f8 e bastim giremedim güvenli moda
shitft tuşuna basılı tutarak restartGuvenl
PC açılırken f8 e bastim giremedim güvenli moda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10
O zaman kaldırmışsın zaten oyunu. Yer kaplayan başka bir şey olmalı bu durumda.Güvenli moda girdim arama kismina yazdım bulunmadi dedi
Disk temizleme yap bakalım bir de.Reis 30 GB yi bı oyun kaplayabilir çünkü depolama azaldığında oyun yükleniyor du