Neler Yeni

Oyun yükledim silinmedi

weiwuer

80+ Bronze
Download ya da indirilenler klasorunde olabilir, bilgisayarima gir direkt indirilenler cikar karsina

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Dostum yapman gerekeni söylüyorum:

Bilgisayarı güvenli modda açıyorsun. Bilgisayarıma girip sağ üst köşedeki arama kısmına oyunun adını ya da oyunun adında geçen bir kelimeyi yazıp enter'a basıyorsun. Sabırla bekle. Bilgisayarında o oyunla ilgili ne varsa en küçük şeyi bile bulacak. Sonra da ne bulduysa hepsini seçip shift+delete yapıyorsun.

Bitti :)

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Download ya da indirilenler klasorunde olabilir, bilgisayarima gir direkt indirilenler cikar karsina
Yok indirilenlerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum yapman gerekeni söylüyorum:

Bilgisayarı güvenli modda açıyorsun. Bilgisayarıma girip sağ üst köşedeki arama kısmına oyunun adını ya da oyunun adında geçen bir kelimeyi yazıp enter'a basıyorsun. Sabırla bekle. Bilgisayarında o oyunla ilgili ne varsa en küçük şeyi bile bulacak. Sonra da ne bulduysa hepsini seçip shift+delete yapıyorsun.

Bitti :)
Eminmisin knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Yok indirilenlerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eminmisin knk
Dene bi dostum zararlı bir şey söylemiyorum ki :) Ben bilgisayardan silinmeyen bütün inatçı programları oyunları bu şekilde hallediyorum.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Dene bi dostum zararlı bir şey söylemiyorum ki :) Ben bilgisayardan silinmeyen bütün inatçı programları oyunları bu şekilde hallediyorum.
Knk yerel disk c de bile görünmüyor virüs müdür bilmiyorum 30 GB yok şuan ve 30 gblik bir klasörde yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Knk yerel disk c de bile görünmüyor virüs müdür bilmiyorum 30 GB yok şuan ve 30 gblik bir klasörde yok
Tamam söylediğimi yap. Güvenli modda ortaya çıkacaktır gizli de olsa.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan