GodlyPain
80+ Bronze
orası 2 gb mi ? sen oyunları nereye yüklüyonOranın toplam boyutu 2 GB benim gözükmeyen 20 GB var
orası 2 gb mi ? sen oyunları nereye yüklüyonOranın toplam boyutu 2 GB benim gözükmeyen 20 GB var
Sen dediğimi yaptın mı? uygulama falan varsa program kaldırda olabilir varsa sil ordan yoksa appdata ya falan gir ordadır belki dosya.Oranın toplam boyutu 2 GB benim gözükmeyen 20 GB var
Knk ben onu bir yere kurdum şimdi arıyorum hiç bir yerde yok 15 Saat yüklenmesini bekledim kafa gittiOyun torrent ise torrent programından da silin ve diskler kısmında disk gözükür onu çıkar diyin
Knk ben oyunu sildim bidaha silinebiliyomuProgram kaldıra gelip silin diyorum beni dinliyormusunuz?advanced systemcare
orjinal dilinde kullanıldığında program ekranının ortasında, üzerinde "care" (keyr) yazan bir buton vardır. bu butona tıkladığınızda otomatik olarak bilgisayarınızı elden geçirir. çanına yandığım…eksisozluk.com
Program kaldirda yok baktım çünkü önceden silmiştimProgram kaldıra gelip silin diyorum beni dinliyormusunuz?advanced systemcare
orjinal dilinde kullanıldığında program ekranının ortasında, üzerinde "care" (keyr) yazan bir buton vardır. bu butona tıkladığınızda otomatik olarak bilgisayarınızı elden geçirir. çanına yandığım…eksisozluk.com
Sorununuz çözüldümü yani?Knk ben oyunu sildim bidaha silinebiliyomu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Program kaldirda yok baktım çünkü önceden silmiştim
Ben ayrı olarak indirdim advanced system care i kendim indirdim bilerek PC yi temizlemek için ve bu arada çok teşekkürlerSorununuz çözüldümü yani?
Advanced systemcare dosyasını silin kaspersky ve comodo da bir şey bulmadıysa sorun yoktur PC'de zaten advanced systemcare PC hızlandırma ile alakalı bir şey ancak güvenilir olduğunu düşünmüyorum crackli program indirirken PC nize indi o dosyayı silin birdahada torrent indirmezsiniz bu olay size ders olsun.
Sorun maalesef çözemedim 160 GB boş alan olması gerekirken 132 GB yaziyoSorununuz çözüldümü yani?
Advanced systemcare dosyasını silin kaspersky ve comodo da bir şey bulmadıysa sorun yoktur PC'de zaten advanced systemcare PC hızlandırma ile alakalı bir şey ancak güvenilir olduğunu düşünmüyorum crackli program indirirken PC nize indi o dosyayı silin birdahada torrent indirmezsiniz bu olay size ders olsun.
Hangi uygulamayla indirdin dosyayi torrent mi?Evt
Aradım ama 40 GB lik bı dosyada yok C sürücüsünde 40 GB kullanılmış ama
Dosya torrentHangi uygulamayla indirdin dosyayi torrent mi?
Dosya torrent
O ben galiba bir yere kurdum şimdi nereye kuruldugu bile belli değil 40 GB lik dosya özelliklerinden baktım hiç birinde yokHangi uygulamayla indirdin dosyayi torrent mi?