Aynen YouTube da virüs yok dediler yorumlarda filan normalde indirmem boş anima denk geldi indirdim
Reis yok mu başka çaresi SSD 256 GB az bide alanı formatlasan o kadar dosya yüklükankam revo uninstaller ile silecektin kendi elinle silersen bir yerde dosya bırakır tabi. artık onu bulman zor, bir ara format at gitsin. geri dönüşüm noktası varsa birşeyler yapabilirsin
Windows 10 SSD 256 GB Harddisk 500 GbDepolama alanın kaç GB? Windows kaç kullanıyorsun?
Dosyayı sildim bidaha silinir mi?Program kaldırdan silmeyi deneyin.
maalesef o dosyaları bulman zor, klasörerin özelliklerine bakıp arayabilirsin de. yine zaman alır. Dediğim gibi en iyisi bir ara format at tekrar yüklersin oyunlarınıReis yok mu başka çaresi SSD 256 GB az bide alanı formatlasan o kadar dosya yüklü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 SSD 256 GB Harddisk 500 Gb
Reis yok mu başka çaresi SSD 256 GB az bide alanı formatlasan o kadar dosya yüklü
Yaptırdım da bulmuyor comododa bulamadi
Tek tek arasam genel olarak nerde olabilirmaalesef o dosyaları bulman zor, klasörerin özelliklerine bakıp arayabilirsin de. yine zaman alır. Dediğim gibi en iyisi bir ara format at tekrar yüklersin oyunlarını
Eğer uygulama vs. kaldıysa program kaldırdan silebilirsin.Reis yok mu başka çaresi SSD 256 GB az bide alanı formatlasan o kadar dosya yüklü
Dosyayı sildim bidaha silinir mi?
Program Files, Program Dosyaları x86Tek tek arasam genel olarak nerde olabilir