Neler Yeni

OYUN YÜKLERKEN İNTERNET YOK DENECEK KADAR YOK

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
inerneti değiştirmem mi gerekiyor?
Aynen, altyapını sorgula bak ne hız alıyorsun. Eğer binada kablonet turksat kutusu var ise altyapın yoksa da oradan yüksek hızlar alırsın

Aaahmt

80+ Silver
Aynen, altyapını sorgula bak ne hız alıyorsun. Eğer binada kablonet turksat kutusu var ise altyapın yoksa da oradan yüksek hızlar alırsın
altyapının sağlam olacağını düşünmüyorum da ben şiimdi bu interneti değiştirmek istesem cayma bedeli vs olacak bazı yerler bu bedeli karşılıyor sanırım beni bu konuda bilgilendirir misiniz?
aryıca alt yapımı nereden sorgulyabilrim?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
PC ile alakalı bir durum söz konusu değil, senin internet altyapın kötü.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Aaahmt

80+ Silver

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
teşekkür ederim fakat sonuç olumsuz çıktı :(
Yapacak bir şey yok hocam, bende zamanında 24 kullanıyordum hatta ilk zamanlar 8 kullanıyordum kota bitince 4'e düşüyordu. Gece indirirdik kotadan gitmesin diye. Yine de türkiye ortalaması ile eş değer hız alıyorsunuz. umarım en kısa sürede fiber hat gelir.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
altyapının sağlam olacağını düşünmüyorum da ben şiimdi bu interneti değiştirmek istesem cayma bedeli vs olacak bazı yerler bu bedeli karşılıyor sanırım beni bu konuda bilgilendirir misiniz?
aryıca alt yapımı nereden sorgulyabilrim?
taahhüt 2 senelikse 12. ay bitiminden sonra cayma bedeli ödemeden çıkabilirsin.
Diğer bir konu ise alt yapını birkaç farklı siteden öğrenmeye bak turkcell superonlıne millenicom türk telekom ve kablonet. Bunlardn en yüksek olanı alırsın yapacak bir şey yok. Eğer binada tanıdık çok ise kablonet başvurusu yaparsınız 3-5 kişi o zaman binaya hat çekerler rahat 100 ve üzeri hızları alırsın.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
DOWNLOAD Mbps
23.09
UPLOAD Mbps
4.44

indirme kapalı bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefondan sadece download testi yapılıyor o da 23.22 çıkıyor
Bilgisayarda da mı 23 çıktı

Aaahmt

80+ Silver
taahhüt 2 senelikse 12. ay bitiminden sonra cayma bedeli ödemeden çıkabilirsin.
Diğer bir konu ise alt yapını birkaç farklı siteden öğrenmeye bak turkcell superonlıne millenicom türk telekom ve kablonet. Bunlardn en yüksek olanı alırsın yapacak bir şey yok. Eğer binada tanıdık çok ise kablonet başvurusu yaparsınız 3-5 kişi o zaman binaya hat çekerler rahat 100 ve üzeri hızları alırsın.
Teşekkür ederim hocam sorgulayacağım. Binada ölmeyi bekleyen insanlar var maalesef böyle bir şansım yok :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarda da mı 23 çıktı
evet benzer sonuçlar

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
25 megabit falansa normal internet işte 100 GB oyun zaten 10 saat falan sürüyor aşağı yukarı interneti kullanmazsan süreçte. Benim de 25 megabit gece koyuyorum indirmeye sabaha alıyorum. Bence dert edecek bir şey yok. İndirme tamamlandiktan sonra hız sorunu çekiyorsan ayrı konu tabi.

Aaahmt

80+ Silver
25 megabit falansa normal internet işte 100 GB oyun zaten 10 saat falan sürüyor aşağı yukarı interneti kullanmazsan süreçte. Benim de 25 megabit gece koyuyorum indirmeye sabaha alıyorum. Bence dert edecek bir şey yok. İndirme tamamlandiktan sonra hız sorunu çekiyorsan ayrı konu tabi.
merhaba konu ile alakasız yeni konu açmak istemedim şunu sormak istiyorum sancılı süreçler sonrası gta 5 indi 3060ti ekran kartı 1080p monitörüm var ultra ayarları nasıl açabilim?

Top Bottom