Neler Yeni

Oyun Zevkim Yok, Ama Neden Ki?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Ad
Son birkaç sene içinde bitirdiğim tek kişilik oyunlar: OMD2, OMD3 ve Bioshock Infinite. Bunlar dışında Iratus: Lord of The Dead, Slay The Spirey ve V Rising de oynadım. V Rising'i pve oynadım bu arada, tek kişilik sayılabilir bence. Bunlar da dışında Warframe, Pixel Worlds'ü saatlerce (binden fazladır) lol'ü de 6-7 sene oynadım. Neden bu kadar kültürsüzüm, ya da kültürsüz müyüm ki?

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Oyun Zevkim Yok, Ama Neden Ki?​

😭😭😭😭😭

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Son birkaç sene içinde bitirdiğim tek kişilik oyunlar: OMD2, OMD3 ve Bioshock Infinite. Bunlar dışında Iratus: Lord of The Dead, Slay The Spirey ve V Rising de oynadım. V Rising'i pve oynadım bu arada, tek kişilik sayılabilir bence. Bunlar da dışında Warframe, Pixel Worlds'ü saatlerce (binden fazladır) lol'ü de 6-7 sene oynadım. Neden bu kadar kültürsüzüm, ya da kültürsüz müyüm ki?
Benim var rdr2 detroit gta5 vs vs hikayeli oyunlarin arasinda gunde 4 saat lol oynuyorum

Hanaz

80+ Gold
Som günlerde .io oyunlarını oynamaya başladım r6 hd2 doom rdr gov türü coğu şeyi oynadım ama bi saatten sonra bitmeyecek oyun arıyordum oda online oyunlara çıkıyor

The Semih

80+ Gold
Detroit become human oyna ondan sonra callisto protocol felan. Yeni oyunlar oynamaya çalış.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Buğra Aykaç
en kolayı gta be
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 kere bitirdim şuan 3. kez bitirmeye çalışıyom
Ben de 1 kez bitirdim şu an ikinci kez bitirmeye çalışıyorum nasip olursa Skyrim'i de bitireceğim

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
At avrat silah
Ben bayağı oyun bitirdim. Genel olarak bunlar çok güzel;
God of War serisi,
FF7 serisi,
Dark Souls serisi,
Elden Ring,
CP 2077,
Sekiro,
The Legend of Zelda BotW, Totk, Skysword,
Bloodborne,
Detroit Android'de olsa İnsandır,
Lies of P.

Ayrıca Souls-Born ve Detroit gibi seçimli oyunla, birçok defa yeniden başlanarak oynanıyor. Ben Dark Souls serisinin her oyunun en az 5 kere bitirmişimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,601
Üyeler
165,379
Son üye
sarpbubizimeggla
Top Bottom