Oyun Zevkim Yok, Ama Neden Ki?

Fırhorse Sobutmoon

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Son birkaç sene içinde bitirdiğim tek kişilik oyunlar: OMD2, OMD3 ve Bioshock Infinite. Bunlar dışında Iratus: Lord of The Dead, Slay The Spirey ve V Rising de oynadım. V Rising'i pve oynadım bu arada, tek kişilik sayılabilir bence. Bunlar da dışında Warframe, Pixel Worlds'ü saatlerce (binden fazladır) lol'ü de 6-7 sene oynadım. Neden bu kadar kültürsüzüm, ya da kültürsüz müyüm ki?

Oyun Zevkim Yok, Ama Neden Ki?​

😭😭😭😭😭

Son birkaç sene içinde bitirdiğim tek kişilik oyunlar: OMD2, OMD3 ve Bioshock Infinite. Bunlar dışında Iratus: Lord of The Dead, Slay The Spirey ve V Rising de oynadım. V Rising'i pve oynadım bu arada, tek kişilik sayılabilir bence. Bunlar da dışında Warframe, Pixel Worlds'ü saatlerce (binden fazladır) lol'ü de 6-7 sene oynadım. Neden bu kadar kültürsüzüm, ya da kültürsüz müyüm ki?
Benim var rdr2 detroit gta5 vs vs hikayeli oyunlarin arasinda gunde 4 saat lol oynuyorum

Som günlerde .io oyunlarını oynamaya başladım r6 hd2 doom rdr gov türü coğu şeyi oynadım ama bi saatten sonra bitmeyecek oyun arıyordum oda online oyunlara çıkıyor

Ben bayağı oyun bitirdim. Genel olarak bunlar çok güzel;
God of War serisi,
FF7 serisi,
Dark Souls serisi,
Elden Ring,
CP 2077,
Sekiro,
The Legend of Zelda BotW, Totk, Skysword,
Bloodborne,
Detroit Android'de olsa İnsandır,
Lies of P.

Ayrıca Souls-Born ve Detroit gibi seçimli oyunla, birçok defa yeniden başlanarak oynanıyor. Ben Dark Souls serisinin her oyunun en az 5 kere bitirmişimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,286
Üyeler
192,672
Son üye
Helza
Geri