Sıcaklık değerleri boşta 35 40 arası. Yük altında 70 80 arasıIsınıyordur, sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
Aga bende de nedensiz düşüyor anlamadım delircem vallaBende 10750h var tam tersi oluyor 4.7 ghzlere çıkıyor
Performans olarak sorun yaşıyor musun?Aga bende de nedensiz düşüyor anlamadım delircem valla
laptop işlemcine throttle uyguluyorİslemcim herhangi bir oyuna girmeden once 4.80 4.0 ile cakışıyor oyuna girdiğimde ise 3 ghz lere düşüyor pc leptop ( i7 10870H RTX 2070. 16 gb ram 2933 mhz ) pc özellikleri de bunlar neden olabilir .
Performans olarak sorun yaşıyor musun?
Dediğin gibi oyunu alta alıp görev yöneticisinden bakıyorumDeğerlere nereden bakıyorsun? Eğer oyunu alta alıp da performans değerlerine bakıyorsan bu değerler normal.
RyvaPerformans olarak sorun yaşıyor musun?
Eyvallah brom içime su serptin 2 gündür bunu düşünüyorum pc de yeni aldım ondan içim kötü oldu ama tekrar teşekkür ederim sanaŞimdi bak normalde işlemcin 70 80 derecelerde çalışıyor ya alta alınca da herhangi bir işlevi olmadığından soğutma amaçlı ghz düşürüyor, oyun o an açık olmuyor yani görüntü işlenmiyor. O yüzden (hangi programla bakabilirsin fikrim yok) oyun açıkken alta almadan bakarsan daha net sonuçlara ulaşırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop işlemcileri çok zekice tasarlanmış emin ol bir sorun yaşamazsın. İşlemcin canavar bir şey 8t/16ct muazzam bir işlemci yani.
İyi oyunlar brocum
Pc modeli ne ? Soğutması çok iyi herhalde çünkü 70 80 derece olması burdan çıkmaması baya iyi.Ryva
Eyvallah brom içime su serptin 2 gündür bunu düşünüyorum pc de yeni aldım ondan içim kötü oldu ama tekrar teşekkür ederim sana![]()