Lokomotif
80+
- Reaksiyon skoru
- 205
Sabahtan beri oyun oynuyordum, az önce Arena Breakout Infinite oynarken birden PC kapandı. Geri açtığımda Wattman hatası verdi. Oyunu geri açtım ancak oyun açılırkenki sinematiği geçince PC kapanmaya başladı. Ya kapanıp açılıyor ya da 1 saniyeliğine ekranın sol yukarısında ''Cihazınız bir sorunla karşılaştı.'' şeklinde kısmi bir mavi ekran verip gene resetleniyor. Başka oyunlarda deneyeyim dedim, Hunt Showdown'da ise menüye girip oyun aratıyorum ve oyun bulup yükleme ekranı geldiğinde PC resetleniyor. 3-4 dakikalık Furmark testi yaptım 76 dereceyi geçmedi. İşlemci testinde de max 81 derece gördü çekirdeklerin biri. İlk Furmark'ı açtığımda hatta 1 dakika sonra gene resetledi bilgisayar kendini ama sonrakinde bir şey olmadı. Ekran kartını 2. el olarak 1 ay önce aldım ve 1 aydır sorunsuz kullanıyordum sistemimde. Önceki ekran kartı sürücüsüne geri dönmeyi ve Powershell'e ''sfc /scannow'' kodunu girmeyi denedim. Birkaç dosyayı düzelttiğini söyledi ama faydası olmadı.
Ayrıca Windows'taki ''minidump'' klasörünün içi boş gözüküyor. Bilgisayarın çökme sebebini nasıl anlayacağım?
Sistemim: i3-12100F, Sapphire RX6600, 8x2 RAM, Aerocool VX Plus 500W PSU, MSI H610M-E anakart, Samsung 970 Evo Plus 1 TB SSD. Windows 10 Home 22H2.
Ayrıca Windows'taki ''minidump'' klasörünün içi boş gözüküyor. Bilgisayarın çökme sebebini nasıl anlayacağım?
Sistemim: i3-12100F, Sapphire RX6600, 8x2 RAM, Aerocool VX Plus 500W PSU, MSI H610M-E anakart, Samsung 970 Evo Plus 1 TB SSD. Windows 10 Home 22H2.