Neler Yeni

Oyuna para yatırdığım için Ailemden fırça yedim.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Oyuna para yatırmak = kumarbazlık mı?
Komikmiş cidden. Olur öyle şeyler. Büyüklerimiz zor para kazandıkları, endişelendikleri için yapacak bir şey yok.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Detaylıca anlatmaktan başka bir yolun yok sanırsam. Oyun şirketlerinin uğraş verip yaptığı oyuna parasını vererek sahip oluyorum gibi şeyler demediysen de, kumarla hiçbir alakası olmadığını anlarlarsa belki biraz daha anlayışlı olabilirler.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aga ben söyledim, 100 tl yaptıracağımı bana kızmadılar ama yinede emin olmaları için steam e yüksek miktarlarda para yatırmış akrabayı aradık sonra iyice ikna oldular.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Sen niye söylüyon aldığını :d kızacaklarını bilmiyon mu

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
oyuna para yatırdım demek yerine oyun satın aldım dersen yatışırlar

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Gizlice al.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
aga birde babaannemin verdiği harçlık ben illede bunların dediği gibi harcayacakmışım zoruma gitti bu dedikleri
yeni nesile ayak uyrduramıyor yetişkinler ondand dolayı söylememelisin.Bu arada yaşınız kaç hocam

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
arkadaşlar dün migrosa gittim oradan 50 TL değerinde steam cüzdan kodu aldım yaz indirimleri için buda ilk kez oyuna yatırdığım para oldu aileme söylemeyecektim ama yalan olmasın diye söyleyiyverdim babam bana dedi ki bir daha yatırırsan o bilgisayarı sökerim götürüp satarım dedi annem daha da ilginç ne yapacaktın da bize gidip 50 TL ye erzak alırdında neler neler tabii bence cahillikten başka bir şey değil babam diyor ki onun yolu kumara kadar gidiyor dedi kumarbaz mı olacan dedi kızdı baya psikolojim baya bozuk ters bir şeyler söylemek istiyorum ama söylüyemiyorum sinirden kendi elimi yüzümü sıkıyorum bu arada babam fakirde değil aylık 7000 TL gelirimiz var valla psiklogluk oldum.
Ben aileme güzelce anlattım oyunların neden paralı olduğunu ve anlayış gösterdiler. İstersen dene.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
arkadaşlar dün migrosa gittim oradan 50 TL değerinde steam cüzdan kodu aldım yaz indirimleri için buda ilk kez oyuna yatırdığım para oldu aileme söylemeyecektim ama yalan olmasın diye söyleyiyverdim babam bana dedi ki bir daha yatırırsan o bilgisayarı sökerim götürüp satarım dedi annem daha da ilginç ne yapacaktın da bize gidip 50 TL ye erzak alırdında neler neler tabii bence cahillikten başka bir şey değil babam diyor ki onun yolu kumara kadar gidiyor dedi kumarbaz mı olacan dedi kızdı baya psikolojim baya bozuk ters bir şeyler söylemek istiyorum ama söylüyemiyorum sinirden kendi elimi yüzümü sıkıyorum bu arada babam fakirde değil aylık 7000 TL gelirimiz var valla psiklogluk oldum.
Hocam hiçbir şey söyleme yeter.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,529
İsim
Dontaçhi kâfi.
Oyuna yatırdım yanlış anlaşılmaya müsait bir kelime. Uzun süredir istediğim bir oyun indirime girmiş onu alacağım demeyi dene.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Fazla takma boşver gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben hopiden bedava kod alıyorum babam o kadar harçlığın var kendin alsana diyor :D Ailemi seviyorum
Bence gizlice yap söyleme sonuçta söylemezsen yalan da söylemezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,733
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom