Neler Yeni

"oyuna veren maldır" diyen tip

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Caps kapa.
Evet süt dökmüş kedi.
Kelime kapasitesi forumun %70 inde gerçekten yetersiz tek bildiğiniz "sorun mu var sende" belli ki kelime dağarcığınız oldukça düşük.
Bende yorumumda belirttim zaten "ben oyuna para verene laf etmiyorum ama crack olarak da indirebiliyorum bana da mi küfredeceksin diye" Eğer düzgün anlaşılmak istiyorsan ilk yorumunda bu durumu belirtmelisin.
İnsanlardan senin kafandan geçeni anlamalarını beklemen senin tabirinle sende "sorun" olduğunu gösterir.
sana diyecek çok laf var zaten ban yerim diye demiyorum süt dökmüş kedi diyor bide .d kardeşim sen ozaman o sorunu yazıp bırak bende hayır diyip geçiyim ardından niye laf ediyosun boş yapma

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
ac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

OyUnA pATRA VeriLiR mİ
ya şimdi şöyle düşünmek lazım o arkadaşın altındaki bilgisayar cok iyi bir bilgisayar olmadıgı için belkide crack oyun indirmek onun için sorun olmaz nedeni cunku fazla para vermemiş ama şimdi sendeki pc atıyom 10k e tabikide sistemini düşünürsün nedeni bi virüs bişey olcak sonra giden 10k para olcak az deil ama ben onun ....

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
ya şimdi şöyle düşünmek lazım o arkadaşın altındaki bilgisayar cok iyi bir bilgisayar olmadıgı için belkide crack oyun indirmek onun için sorun olmaz nedeni cunku fazla para vermemiş ama şimdi sendeki PC atıyom 10k e tabikide sistemini düşünürsün nedeni bi virüs bişey olcak sonra giden 10k para olcak az deil ama ben onun ....
Yok hocam. Korsan dan virüs olayı çoook nadir.(işini bilen için) Bu kişinin bütçesi ile alakalı bir şey bence.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Yok hocam. Korsan dan virüs olayı çoook nadir.(işini bilen için) Bu kişinin bütçesi ile alakalı bir şey bence.
bence bütçeyle alakası yok yani laf edemem ama bi pc yi nasıl paran yoksa alamıyosan oyunu da almaman lazım yasak olduğu için değil etik olmadığı için çok istiyosan çalışıp biriktirip alman lazım adamların da emeği var sonuçta bende çalışarak alıyorum oyunlarımı çalışmıyosan yaşın küçüksede harçlık biriktir

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
bence bütçeyle alakası yok yani laf edemem ama bi PC yi nasıl paran yoksa alamıyosan oyunu da almaman lazım yasak olduğu için değil etik olmadığı için çok istiyosan çalışıp biriktirip alman lazım adamların da emeği var sonuçta bende çalışarak alıyorum oyunlarımı çalışmıyosan yaşın küçüksede harçlık biriktir

İsteseler bunu çok katı bir tutumlar(oyuna bağlanmak için internet şart gibi mesela) engellerler. Aynı şekilde 2077. Yapımcıları biz katı tutumlarla oyunun crack çıkmasını engelleriz ama bunu istemiyoruz diyor. Bizim amacımız insanlara gönüllerinden geçerek bu oyunu satın almasını istiyoruz diyor. Bunun içinde iyi oyunlar yapmamız gerek gözüyle bakıyor. Ben Witcher ı ilk başta korsan olarak başladım. 2 kez de korsan olarak bitirdim yanlış hatırlamıyor isem. Daha sonra ula helali hoş olsun diyip indirimde aldım witcher 3 ü. Ve işin daha garip tarafı steam dan aldığım witcher 3 ü daha bitirmedim bile. 30 saat mi ne oynadım kaldı öyle. Ha her şirket bu tutumu sergilemez. En basiti yanlış hatırlamıyor isem simcity. Oyun korsanın önüne geçmek için interneti ve serverı zorunlu yaptı. Ne oldu oyun server ve net sorunları yüzünden patladı. Şu an herkes cities skylines oynuyor. Ha ben burda lafı katı tutum sergilemeyen bütün oyunları korsan oynayın demiyorum ama sırf hak diyip te oyundan vazgeçmesini kimseden bekleme. Merak etme onlar bunun farkındalar ve buna rağmen dünyanın parasını kırıyorlar.
Kendimi alıntıladım nası ama.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Kendimi alıntıladım nası ama.
güzel kank ama bidaha diyorum sırf korsan indirebiliyosun diye indirmek saçam şimdi vericeğim çok saçma bi örnek olcak ama cezası yok diye hırsızlık yapmaya benziyop ( crack indirenlere hırsız demiyorum örnek sadece)

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Oyundan oyuna değişir mesela bende gta san andreasi crackli oynuyorum

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
güzel kank ama bidaha diyorum sırf korsan indirebiliyosun diye indirmek saçam şimdi vericeğim çok saçma bi örnek olcak ama cezası yok diye hırsızlık yapmaya benziyop ( crack indirenlere hırsız demiyorum örnek sadece)
Bilmiyorum hocam. Orda da dediğim gibi sırf bu etik değil diye ben bir oyuna 500-600 tl veremem veya oyun zevkimden vazgeçemem. Sonuç olarak benim ailem zengin değil ve ben aylık 300tl bursa alıyorum zaten bunun 85 i nete gidiyor e bir kısmını da bir şeyler alsam 150-200tl kalıyor. 2-3 ay biriktiricem de bir oyun alıcam. Hayır böyle bir şey ben yapamam. Ha bu demek değilki ben sırf korsan oynuyorum. Çıktığı gibi kırılacağını bildiğim halde ben 2077 yi ön siparişe verdim mesela. Burda bahsettiğim gibi bir durumda(bütçe) dengeyi kurabilmek önemli bence. Ha kaç kişi bu dengeyi kurar bilmiyorum

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Bilmiyorum hocam. Orda da dediğim gibi sırf bu etik değil diye ben bir oyuna 500-600 TL veremem veya oyun zevkimden vazgeçemem. Sonuç olarak benim ailem zengin değil ve ben aylık 300tl bursa alıyorum zaten bunun 85 i nete gidiyor e bir kısmını da bir şeyler alsam 150-200tl kalıyor. 2-3 ay biriktiricem de bir oyun alıcam. Hayır böyle bir şey ben yapamam. Ha bu demek değilki ben sırf korsan oynuyorum. Çıktığı gibi kırılacağını bildiğim halde ben 2077 yi ön siparişe verdim mesela. Burda bahsettiğim gibi bir durumda(bütçe) dengeyi kurabilmek önemli bence. Ha kaç kişi bu dengeyi kurar bilmiyorum
vazgeçiceksin ozaman zevkinden mcbur ya da pc toplarken hepsini ekran kartına yatırmak yerine bütçenin bi kısmını da oyunlara ayırman gerek ( sana demiyorum genel olarak ) neyse herkes istediğini yapsın boşa tartışmayalım

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
sana diyecek çok laf var zaten ban yerim diye demiyorum
zaten diyemezsin o biraz "yemez". eğer ki demeye "yemiyorsa" lafını bile etmeyeceksin.
kardeşim sen ozaman o sorunu yazıp bırak bende hayır diyip geçiyim ardından niye laf ediyosun boş yapma
o zaman gereksiz "caz" yapmak yerine hayır ben küfretmem sana de geç?
sırf bunu demeyi beceremediğin ortaya çıkan tartışmadan sonra hala bana boş yapma ifadesini kullanıyorsun.
Dediğim gibi diyemeyecegin laflardan bahsetme.
İnsanlara karşı kullandıgın ifadelere daha çok dikkat et ki gelip o lafı tekrar sana en makul şekilde iade etmesinler.
İyi günler...

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İsteseler bunu çok katı bir tutumlar(oyuna bağlanmak için internet şart gibi mesela) engellerler. Aynı şekilde 2077. Yapımcıları biz katı tutumlarla oyunun crack çıkmasını engelleriz ama bunu istemiyoruz diyor. Bizim amacımız insanlara gönüllerinden geçerek bu oyunu satın almasını istiyoruz diyor. Bunun içinde iyi oyunlar yapmamız gerek gözüyle bakıyor. Ben Witcher ı ilk başta korsan olarak başladım. 2 kez de korsan olarak bitirdim yanlış hatırlamıyor isem. Daha sonra ula helali hoş olsun diyip indirimde aldım witcher 3 ü. Ve işin daha garip tarafı steam dan aldığım witcher 3 ü daha bitirmedim bile. 30 saat mi ne oynadım kaldı öyle. Ha her şirket bu tutumu sergilemez. En basiti yanlış hatırlamıyor isem simcity. Oyun korsanın önüne geçmek için interneti ve serverı zorunlu yaptı. Ne oldu oyun server ve net sorunları yüzünden patladı. Şu an herkes cities skylines oynuyor. Ha ben burda lafı katı tutum sergilemeyen bütün oyunları korsan oynayın demiyorum ama sırf hak diyip te oyundan vazgeçmesini kimseden bekleme. Merak etme onlar bunun farkındalar ve buna rağmen dünyanın parasını kırıyorlar.
kanka ben oyunu satın alıyorum çünkü online severim
özellikle battlefield 4
zamanında crack alıp 2 3 defa bitirdim
orjinal aldım 1 kez oynadım kalan zamanda ful online
ben oyunu o yüzden alırım
he artık crack yok ama

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular