O paraya masaüstü toplanırac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
OyUnA pATRA VeriLiR mİ
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
O paraya masaüstü toplanırac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi
OyUnA pATRA VeriLiR mİ
Güvenilir yerler var krşm ne virüsü(!)ac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi
OyUnA pATRA VeriLiR mİ
ona söyle gelirsem oraya bildiğim tüm küfürleri ederim ona tam bi idiot arkadaşın adamlar sanki oyun diye bedavaya yapıyorac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi
OyUnA pATRA VeriLiR mİ
Yazık kafana doğru demiş olm beleş crack varken ne gerek varac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi
OyUnA pATRA VeriLiR mİ
Sakinona söyle gelirsem oraya bildiğim tüm küfürleri ederim ona tam bi idiot arkadaşın adamlar sanki oyun diye bedavaya yapıyor
değil gayet ciddiyim 4 seneden fazladır full crack devamkeironi dimi?
beleş crack var ama adamlar emek veriyor köepk gibi çalışıyorlar paran yoksa oyun almayacaksın o zaman adamların emeğine saygın olsundeğil gayet ciddiyim 4 seneden fazladır full crack devamke
kankam adamlar emek veriyor amaMantıklı düşününce single player bir oyuna para vermek için herhangi bir sebep göremiyorum
banane paşa paşa alıyorum çatur çutur oynuyorumbeleş crack var ama adamlar emek veriyor köepk gibi çalışıyorlar paran yoksa oyun almayacaksın o zaman adamların emeğine saygın olsun