insanlar para verebilir
arkadasın para vermek yerine crackli kullananlardan
sistemi alırama oyuna verecek parası yoktur veya oyuna para vermek istemiyor olabilir
hakaret etmeden her iki tarafında kendince haklı yöneleri konusulabilir.
mesela bende her oyuna para vermek istemem
10 tane oynayacaksam 3 üne para veririm.
genelde multıplayer oyunlara para verir sadece hikayeden olusan oyunlara vermeyebilirim.
kişisel tercih ben para veriyorsunuz malsınız demem bana para vermemek ne malsin demesinler diye.
kişisel tercih
Hop hop hop yavaş la crack yasak forumda birde hızlandırmak için crack öneriyorsun 620 tl ver o zaman bana Gerçek oyun alacam Saçma sapan konuşmasan mı be Adamın parası yok demekki Sen adama oyun parasını ver o da crack kullanmasın
kardesim ne olursa olsun bir oyuna 300 400 500 600 700 tl gibi fiyatlar vermek sacmalık
tamam o fiyata cıkmıs olabilir amaherkes o fiyati veremez.
"e bilgisayar alırken var da oyuna mı yok" diyenlere "evet yok sizene" diye cevap veririm!
kimse bir oyuna 300 tl vermek zorunda değil 300 tl vermem crackli oynarım kime ne?
insanlar para verebilir
arkadasın para vermek yerine crackli kullananlardan
sistemi alırama oyuna verecek parası yoktur veya oyuna para vermek istemiyor olabilir
hakaret etmeden her iki tarafında kendince haklı yöneleri konusulabilir.
mesela bende her oyuna para vermek istemem
10 tane oynayacaksam 3 üne para veririm.
genelde multıplayer oyunlara para verir sadece hikayeden olusan oyunlara vermeyebilirim.
kişisel tercih ben para veriyorsunuz malsınız demem bana para vermemek ne malsin demesinler diye.
kişisel tercih
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardesim ne olursa olsun bir oyuna 300 400 500 600 700 TL gibi fiyatlar vermek sacmalık
tamam o fiyata cıkmıs olabilir amaherkes o fiyati veremez.
"e bilgisayar alırken var da oyuna mı yok" diyenlere "evet yok sizene" diye cevap veririm!
kimse bir oyuna 300 TL vermek zorunda değil 300 TL vermem crackli oynarım kime ne?
katılıyorum bir oyuna 300 TL vermek akıl karı değil
50 60 TL neyse de 300 cok ve gereksiz. parası olan verebilir ama benım yok
ne desin?
cocukken hangi birimiz "baba oyun alcam para verebilir misin?" diyordu?
internet kafeden alıp flasha atıp eve getiriyorduk ya da crackli indiriyorduk?
ne var bunda?
sorun ne burda?
crack kelimesi ayıplı bir kelime değil reis kullananilirsin
forumda korsana destek yasak sonucta korsana destek vermiyorsun isim olarak kullanabilirsn
ne desin?
cocukken hangi birimiz "baba oyun alcam para verebilir misin?" diyordu?
internet kafeden alıp flasha atıp eve getiriyorduk ya da crackli indiriyorduk?
ne var bunda?
sorun ne burda?
Ya siz ekmek fırınınız var diye düşünün hergün ekmek yapıp satıyorsunuz birileri gelip sizin ekmeğinizi raftan çalıyor siz ne yaparsınız?
Aynı şey oyunu yapımcıları içinde geçerli onlar oyun yapıyor siz emeği hiçe sayıyorsunuz adamlar 1 oyun için gece gündüz çalışıyorlar hakkını istemezler mi?
ben ikisi arasındayım. Yeri gelir çat parayı sayarım yeri gelir banane kardeşim nette crack var deyip oynarım. Tabi bende isterim bütün oyunları para ile satın alıp oynamak ama TR şartlarında bu bir lüks. E sırf bu yanlış diye de en sevdiğim şey olan oyun oynamaktan da vazgeçmem
katılıyorum sana
düşüncen ve amacın kötü değil
türkiye sartlarında en oluru bu
çoğu bunu anlayamaz ve seni hırsız ilan eder
tam o anda hiç takmayacaksın ve umursamayacaksın onlari...
bende genelde crack kullanıp insanlara hakaret etmiyorum crack kullanmayıp para veriyorlar diye
bana da mi küfür edeceksin yanıma gelip
komik.
hayatta tek bildiğiniz şey küfür etmek mi kelime bilginiz bu kadar yetersiz mi?
biraz kitap okuyun.
küfür aciz ve küçük çocukların işidir.
katılıyorum sana
düşüncen ve amacın kötü değil
türkiye sartlarında en oluru bu
çoğu bunu anlayamaz ve seni hırsız ilan eder
tam o anda hiç takmayacaksın ve umursamayacaksın onlari...
bende genelde crack kullanıp insanlara hakaret etmiyorum crack kullanmayıp para veriyorlar diye
bana da mi küfür edeceksin yanıma gelip
komik.
hayatta tek bildiğiniz şey küfür etmek mi kelime bilginiz bu kadar yetersiz mi?
biraz kitap okuyun.
küfür aciz ve küçük çocukların işidir.