Oyuncu Bilgisayarı Tavsiyesi

Ramlar Kingston hyperx 3000 MHz cl15 olanı tavsiye ederim ekran kartı içinde biraz daha araştır bence rx590 fiyatları ortada
Şuan 1800 tl civarında seyrediyor.Önerilere açığım dostum

İllaki bilinen marka almak zorunda değilsiniz. Galax, XFX, Inno3D bunlar hep Asya'da bilinen markalar. Galax'ın 1660 Super ekran kartı bu fiyat civarındaydı sanırım. Technopat'da çok önerilir.
Evet haklısınız.Ancak Rx590 serisinin en güçlü olanı sapphire de.Ben amd fanboyu değilim ama giriş veya orta seviye için amd yi vazgeçilmez görüyorum.Yinede araştırmaya devam edeceğim.

Anakartınız nVME destekli. Kesinlikle m.2 nVME PCI-E bir ssd kullanmalısınız. Performans farkını gözle görebilirsiniz :)
ŞU veya ŞU daha iyi olacaktır.
Evet mantıklı.M2 nin farkı ortada ve normal ssd ilede fiyat hemen hemen aynı.Anakartı m2 slotu olan bir anakart ile değişmem gerek.O konuda da yardım lazım

Birdaha alma şansınız yoksa ekran kartinizi besleyecek bir islemci alip ekran kartina daha onem vermeniz gerekir benim fikrim bu
Bu konuda r5 2600 isteğimi karşılar mı peki

Peki memnunmusun dostum?Ben ekran kartından yana pozitifim ama sen aktif kullanıcısın.Izlenimin nasıl ?
aga şuana kadar indiripde yüksek ayarlarda 100fps almadıgım oyun yok çok sağlam bir sistem ama yüksek seviyeli oyunlarda 4 5 saat oyunca biraz fps kaaybı yaşıyorum onun dışında bir sıkıntım yok

aga şuana kadar indiripde yüksek ayarlarda 100fps almadıgım oyun yok çok sağlam bir sistem ama yüksek seviyeli oyunlarda 4 5 saat oyunca biraz fps kaaybı yaşıyorum onun dışında bir sıkıntım yok
İçim daha da rahatladı.Zaten piyasada ki en iyi rx590 olduğundan şüphem yoktu.Dostum sana zahmet birde parçalarını ve sana kaça mâl olduğunu da yazarmısın.Kusura bakma çok şey istiyorum ama ?

İçim daha da rahatladı.Zaten piyasada ki en iyi rx590 olduğundan şüphem yoktu.Dostum sana zahmet birde parçalarını ve sana kaça mâl olduğunu da yazarmısın.Kusura bakma çok şey istiyorum ama ?
reis ben 1 sene önce aldım 4200 e aam bende r5 2600 var bide gigabyte serisinden ekran kartım

Anakartınız nVME destekli. Kesinlikle m.2 nVME PCI-E bir ssd kullanmalısınız. Performans farkını gözle görebilirsiniz :)
ŞU veya ŞU daha iyi olacaktır.
Hocam anakartta bilgilisin sanırım.bir şey danışmak istiyorum.R5 2600 için 400 lira bandında bir anakart önerebilirmisin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,372
Üyeler
184,778
Son üye
xfurqean
Geri