Oyuncu Bilgisayarım Hakkında

kfulex

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar,
sistemim özellikleri bu şekildedir;

amd 7 5800x işlemci
GoodRam IRDM PRO 32GB (2x16)
Gigabyte B450M S2H 3600mhz (AM4)
Sapphıre AMD Radeon RX 6700 10 gb
Samsung SSD 980 PRO 1TB
Corsair cv650 psu, güç kaynağı
CORSAİR KARBÜR SPEC-05 Kasa

Ben bunu satıp yeni nesil sistem kurmak istiyorum.
Bilgisayarımı satmalıyım ama tutarını belirleyemiyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz.

Merhaba arkadaşlar,
sistemim özellikleri bu şekildedir;

amd 7 5800x işlemci
GoodRam IRDM PRO 32GB (2x16)
Gigabyte B450M S2H 3600mhz (AM4)
Sapphıre AMD Radeon RX 6700 10 gb
Samsung SSD 980 PRO 1TB
Corsair cv650 psu, güç kaynağı
CORSAİR KARBÜR SPEC-05 Kasa

Ben bunu satıp yeni nesil sistem kurmak istiyorum.
Bilgisayarımı satmalıyım ama tutarını belirleyemiyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz.
AM5'e geçmek baya masraflı olacaktır, elinizde 5800x gibi güzel bir işlemci varken bence 5070-5070ti seviyesinde bir ekran kartına geçip PSU yükseltmesi yapınız.

AM5'e geçmek baya masraflı olacaktır, elinizde 5800x gibi güzel bir işlemci varken bence 5070-5070ti seviyesinde bir ekran kartına geçip PSU yükseltmesi yapınız.
teşekkür ederim, ama anakart, psu ve ekrankartı güncellemem gerekiyor. ama yeni nnesile geçmek için az bir bütçe ayırdım. sadece şuanki bilgisayarı satmak için bir tutar belirlemek istiyorum. alanada bana da zarar vermesin diye.

teşekkür ederim, ama anakart, psu ve ekrankartı güncellemem gerekiyor. ama yeni nnesile geçmek için az bir bütçe ayırdım. sadece şuanki bilgisayarı satmak için bir tutar belirlemek istiyorum. alanada bana da zarar vermesin diye.
Güncel takip etmiyorum ancak sistem iyi durumda ise 30küsür bine koysanız sırıtmayacak gibi duruyor.
Açıkçası 30bine yükseltme çok sınırlı olur, RAM fiyatları malum. CL30 6000mhz 16x2 RAM almaya kalksanız bütçe neredeyse bitiyor, ram harici 8-10bin civarına bir anakart, "yükseltme" adını alması için 5800x'den daha iyi bir işlemci.. ekran kartına sıra gelmedi bile.

Seçim tabii ki sizlerin.

Güncel takip etmiyorum ancak sistem iyi durumda ise 30küsür bine koysanız sırıtmayacak gibi duruyor.
Açıkçası 30bine yükseltme çok sınırlı olur, RAM fiyatları malum. CL30 6000mhz 16x2 RAM almaya kalksanız bütçe neredeyse bitiyor, ram harici 8-10bin civarına bir anakart, "yükseltme" adını alması için 5800x'den daha iyi bir işlemci.. ekran kartına sıra gelmedi bile.

Seçim tabii ki sizlerin.
Bu dediğinizi düşüneceğim biraz daha. sanırım çok param gidecek benim hesaba göre. bi bakar olayım. sağolasın

@entryfinished hocamın dediği doğru hele ki 32gb raminiz ve güzel bir işlemciniz varken ddr5 geçmek şu anki piyasaya göre saçma olur.
@kfulex bence sadece ekran kartı yükseltin. Sistemin potansiyeli var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,074
Üyeler
190,689
Son üye
ekberyldrmz
Geri