Merhabalar Arkadaşlar;
Gaming Klavye önerisi yapabilir misiniz mekanik klavye önerirseniz çok iyi olur
Max bütçem 1000 TL
Keyifli Forumlar..
Kanka görünüşü çok sade ve kötü değil mi ya
Önerebileceğin var mı hocamO fiyata mekanik zor bulsan da çok performans ve erimli olmaz
Hayır gayette bulur?O fiyata mekanik zor bulsan da çok performans ve erimli olmaz
Hocam Rival 3 Alcam fare olarak yanına da bir klavye lazım yaHayır gayette bulur?
Rampage vb gibi markaların mekanik klavyesini alacağına Logitech gibi markaların ABS Membran klavyesini almasını yeğlerim.Hayır gayette bulur?
Dostum açıkçası Logitech G213 kullanıyorum ve gayet memnunum bence tek kusuru tuş yazıları zamanla siliniyor başka bir sorun yaşamadım.Önerebileceğin var mı hocam
Hocam fare olarak Rival 3 almayı düşünüyorum sizce iyi mi bilginiz var mıMesaj otomatik birleştirildi:
Mekanik klavye, 82 tuş Gölgeleme Önleyici Kompakt Ergonomik USB Kablolu Bilgisayar Oyun Klavye Beyaz Arka Işık Hızlı Tepki Kırmızı Anahtar Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B083S7PHJV?ref_=cm_sw_r_apann_dp_S98KAF70K91K3ERZJM1V istersen blue switch, bilek desteği veya konsol adaptörlü seçenekleri de var.
1000 TL ye mekanik klavye bulunmaz diyenler gelmeden al birisini, istersen kablosuz da önerebilirim yaklaşık 800 TL civarı fiyatı vardı