Neler Yeni

Oyuncu kolduğu alınır mı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
böyle ucuz şeylere bakma bile 2 gün sonra derisi soyulmaya başlar sünger ezilir birşeyler olur illaki biraz daha iyi birşeyler bak ya da 2. el bir şey al

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Check this out! https://amzn.eu/d/8r9NZfG

Dusuk buteceli oyuncu koltuklari genelde vasat oluyor. Butceyi biraz daha arttırıp ofis koltugu almanizi öneririm. Ben gecen ay amazondan linkini attigim koltuğu aldim, oldukca rahat ve geniş tavsiye ederim.

Hatta su modelede bakabilirsiniz. Bir tik daha ucuz.
Check this out! https://amzn.eu/d/ihaoC6I

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Check this out! https://amzn.eu/d/8r9NZfG

Dusuk buteceli oyuncu koltuklari genelde vasat oluyor. Butceyi biraz daha arttırıp ofis koltugu almanizi öneririm. Ben gecen ay amazondan linkini attigim koltuğu aldim, oldukca rahat ve geniş tavsiye ederim.

Hatta su modelede bakabilirsiniz. Bir tik daha ucuz.
Check this out! https://amzn.eu/d/ihaoC6I
Hocam 2500 koltuğa verebilirsem 3500 de verir daha mantıklı bir şey alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanmış olduğum koltuk var istersen ona bak ve rahat 1 yılı geçti hiç bişey de olmadı
Link varmı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Hocam 2500 koltuğa verebilirsem 3500 de verir daha mantıklı bir şey alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link varmı hocam
Yani 1750 lira'ya vasat oyuncu koltugu almayi dusunmek mantikli, benim onerdigim koltuk mu mantiksiz anlayamadim :) 750 lira daha cikmak zor ama bir ciksam, ustune 1000 lira daha koyarım diye dusunmuyor herkes. Ben 2500 lira butce belirleyip, bu koltugu aldim ve bu butcede gayet mantikli ve rahat bir koltuk. Konu acip öneri istedigin icin de, gorup paylastim. Hata etmisim kusura bakma, umarim bütçene gore guzel bir koltuk bulursun.

Tokuchi77

80+ Bronze
A-lın-maz.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Yani 1750 lira'ya vasat oyuncu koltugu almayi dusunmek mantikli, benim onerdigim koltuk mu mantiksiz anlayamadim :) 750 lira daha cikmak zor ama bir ciksam, ustune 1000 lira daha koyarım diye dusunmuyor herkes. Ben 2500 lira butce belirleyip, bu koltugu aldim ve bu butcede gayet mantikli ve rahat bir koltuk. Konu acip öneri istedigin icin de, gorup paylastim. Hata etmisim kusura bakma, umarim bütçene gore guzel bir koltuk bulursun.
Hocam sizin attığınız mantıksız demedim o kadar para veremem demek istedim hani zaten eğerki o kadar para vere bilirsem en azından yükseltmişim bütçeyi der biraz daha yükseltir en azından güzel bir şey alınır dedim

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
aynısı kardeşimde var. geçen hafta aldık bende kendime bbir gün sonra hawk aldım. bu hawkın yanında çok küçük kalıyor ki benim gibi 1.82 boyu olan biri için bile çok küçük. o yüzden hawk öneririm.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
aynısı kardeşimde var. geçen hafta aldık bende kendime bbir gün sonra hawk aldım. bu hawkın yanında çok küçük kalıyor ki benim gibi 1.82 boyu olan biri için bile çok küçük. o yüzden hawk öneririm.
Hocam fiyatları hawk ile eşdeğermi?

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN