bypast 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,528 Dahası Reaksiyon skoru 355 İsim uğur demirel 22 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Palo DAYI yazmış: gelıp bır dene zaten ıade surecı 15 gun dıye bılıyorum begenmessen aldıgın gıbı paketle ıade et Devamı için tıklayın... doğru denemek lazım tesekkür ederim yardımcı oldugunuz için
Palo DAYI yazmış: gelıp bır dene zaten ıade surecı 15 gun dıye bılıyorum begenmessen aldıgın gıbı paketle ıade et Devamı için tıklayın... doğru denemek lazım tesekkür ederim yardımcı oldugunuz için
bypast 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,528 Dahası Reaksiyon skoru 355 İsim uğur demirel 23 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 Palo DAYI yazmış: gelıp bır dene zaten ıade surecı 15 gun dıye bılıyorum begenmessen aldıgın gıbı paketle ıade et Devamı için tıklayın... koltuk geldi güzel mazeme kalitesi iyi ayak kısmı plastik rahat iyi
Palo DAYI yazmış: gelıp bır dene zaten ıade surecı 15 gun dıye bılıyorum begenmessen aldıgın gıbı paketle ıade et Devamı için tıklayın... koltuk geldi güzel mazeme kalitesi iyi ayak kısmı plastik rahat iyi
Palo DAYI 👑 80+ Gold Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 9,034 23 Eylül 2024 #42 bypast yazmış: koltuk geldi güzel mazeme kalitesi iyi ayak kısmı plastik rahat iyi Devamı için tıklayın... begendıysen guzel dostum ama ayak kısmının plastık olması ıyı gıbı durmuyor fazla kıloyu kaldıramaz yada zamanla kırlımaya yüz tutabılır
bypast yazmış: koltuk geldi güzel mazeme kalitesi iyi ayak kısmı plastik rahat iyi Devamı için tıklayın... begendıysen guzel dostum ama ayak kısmının plastık olması ıyı gıbı durmuyor fazla kıloyu kaldıramaz yada zamanla kırlımaya yüz tutabılır
bypast 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,528 Dahası Reaksiyon skoru 355 İsim uğur demirel 24 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #43 Palo DAYI yazmış: begendıysen guzel dostum ama ayak kısmının plastık olması ıyı gıbı durmuyor fazla kıloyu kaldıramaz yada zamanla kırlımaya yüz tutabılır Devamı için tıklayın... plastik sert dandik plastik değil ama kurulum kolaymıs
Palo DAYI yazmış: begendıysen guzel dostum ama ayak kısmının plastık olması ıyı gıbı durmuyor fazla kıloyu kaldıramaz yada zamanla kırlımaya yüz tutabılır Devamı için tıklayın... plastik sert dandik plastik değil ama kurulum kolaymıs