Neler Yeni

Öneri Oyuncu Koltuğu Alınır Mı

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
hawk hakkında baya kötü yorum yapmıs bi arkadaş bir yerde hawk kullanan bilgi verebilir mi
amortisör kötü bel desteği kötü vs denilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

@angel_eye
Ben memnunum bi aksiliğini görmedim

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Hawklar gibi kumaş xprime oyuncu koltuğu kullanıyorum. Ergonomik ve aşırı rahat. Hiç bel ağrısı ve oturduğun için bir yerlerin ağrımıyor kendine göre ayarlayıp yatırabiliyorsun. Verebilecek paran varsa parana değer ama pek verebilecek paran yoksa güzel ofis koltukları var onlardan deneyip birini al geç ikiside iş görür.

Maethril_

80+ Bronze
Hawk kullanıyorum 2 seneyi geçti söyle söyleyeyim koltuk kesinlikle alınmaz değil yani istenileni veriyor mu veriyor ama bazı sıkıntıları var. Örneğin 1.5. Senede oturma kısmı çökmüştü benimkinin çok sıkıntı olmadı ama uzun sürede hafif ağrı yapabiliyor. Ayni şekilde bel desteğine kullandıkça gocmeye başlıyor buda çok sıkıntı yaratmadı ama 2 side zaman zaman rahatsızlık veriyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kumaş koltuk ve bilindik markalardan tercih edebilirsin, xdrive ve hawk tavsiyelerim.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mete C. E.
Hawk alma, reklam dışında vasat bi koltuk,
Bunu övenler fiat egea övenle aynı kişiler resmen. Tasarım olarak iyi ama ne süngeri ne bel boyun desteği amaca yönelik değil sadece görsel yani.
Kumaş ve kötü kumaşı, ergonomi hak getire, montaj ve sağlamlık eziyet.
Bi kutulama ve kargosu iyi( amazon’dan aldım)
50 tane mark var, yurtdışından gelenler hariç hemen hepsi izmir menşeili.

Calitte bakabilirsin, en azından sağlam.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Alınır, plastik balkon sandalyesinde oturdum 2 sene boyunca ve artık canıma tak etmişti. Hawk fab serisi aldım ve ne bel ağrısı kaldı ne boyun ağrısı. Saatlerce rahatça oturuyorum hiç bir sorun yok hiç bir yerim ağrımıyor çok rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hawk alma, reklam dışında vasat bi koltuk,
Bunu övenler fiat egea övenle aynı kişiler resmen. Tasarım olarak iyi ama ne süngeri ne bel boyun desteği amaca yönelik değil sadece görsel yani.
Kumaş ve kötü kumaşı, ergonomi hak getire, montaj ve sağlamlık eziyet.
Bi kutulama ve kargosu iyi( amazon’dan aldım)
50 tane mark var, yurtdışından gelenler hariç hemen hepsi izmir menşeili.

Calitte bakabilirsin, en azından sağlam.
Neden hawk aldım gayet memnunum bel boyun desteği dahil

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
hawk düşünüyordum cayıyorum o zaman max 3,5-4k bandında ne var öneri alabilir miyim

TİTAN.

80+ Platinum
Oyuncu Koltuğu Alınır Mı alınırsa hangisi alınır tavsiye alabilirim max 4k bütçe
uzun süre pcdeyim, oyun vs. hele yazın.
Arkadaşlar konuyu damdan düşer gibi dahil oluyorum ama düşük fiyatlı rahat olabilecek en ideal koltuk hangisi olur ofis sandalyesi de olur ama rahatlık aşırı ön planda olmalı sırt ağrıtmayacak

Shamshiel

80+
Arkadaşlar konuyu damdan düşer gibi dahil oluyorum ama düşük fiyatlı rahat olabilecek en ideal koltuk hangisi olur ofis sandalyesi de olur ama rahatlık aşırı ön planda olmalı sırt ağrıtmayacak
Oyuncu koltukları pek rahat değil açıkcası bütçen düşükse ofis sandalyelerine bak derim ama böyle şeyleri yakından deneyip almak daha mantıklı geliyor sonra pişmanlık iadesiydi filan stres.

TİTAN.

80+ Platinum
Oyuncu koltukları pek rahat değil açıkcası bütçen düşükse ofis sandalyelerine bak derim ama böyle şeyleri yakından deneyip almak daha mantıklı geliyor sonra pişmanlık iadesiydi filan stres.
Arkadaşta 1 tane denemiştim ama marka model elimde yok ve internete bakınca onu bulamıyorum o yüzden burdan öneri istiyorum

freygasm

80+ Gold
Oyuncu Koltuğu Alınır Mı alınırsa hangisi alınır tavsiye alabilirim max 4k bütçe
uzun süre pcdeyim, oyun vs. hele yazın.
Şöyle düşün ; insanlar yeni koltuk takımları alıyor dünyanın parasını verip oturmuyor bile. Sen gününün çoğunluğunun başında geçtiği yerde rahat bi koltuğu hakediyorsun o yüzden. Kesinlikle ama kesinlikle alınması gereken en önemli şey. Benim belim-kalça tarafım koparcasına ağrıyordu öncesinde. Koltuk altından sonra arka tarafım duacım oldu :p Öneri istiyorsan da zio öneriyorum, hawk alma ama kesinlikle. İncecik ve hiç sağlam değil ben ve 2 arkadaşımda aynı sorundan kırıldı koltuk. Ayrıca rahat da değil zio-xdrive-hawk kullanmış biri olarak söylüyorum. Misafir çocuğuna falan veririim otursun diye.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mete C. E.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,836