X drivde alınır çok güzelOyuncu Koltuğu Alınır Mı alınırsa hangisi alınır tavsiye alabilirim max 4k bütçe
uzun süre pcdeyim, oyun vs. hele yazın.
X drivde alınır çok güzelOyuncu Koltuğu Alınır Mı alınırsa hangisi alınır tavsiye alabilirim max 4k bütçe
uzun süre pcdeyim, oyun vs. hele yazın.
Link var mı bende alacağım800 e patron ofis koltugu aldim baya rahat o kadar paraya ne gibi bir artisi olur bilemem o koltuklarin
amazon’da 4k ya xdrive var bakabilirsiniz.
xdrive hangi modeli alınırŞöyle düşün ; insanlar yeni koltuk takımları alıyor dünyanın parasını verip oturmuyor bile. Sen gününün çoğunluğunun başında geçtiği yerde rahat bi koltuğu hakediyorsun o yüzden. Kesinlikle ama kesinlikle alınması gereken en önemli şey. Benim belim-kalça tarafım koparcasına ağrıyordu öncesinde. Koltuk altından sonra arka tarafım duacım olduÖneri istiyorsan da zio öneriyorum, hawk alma ama kesinlikle. İncecik ve hiç sağlam değil ben ve 2 arkadaşımda aynı sorundan kırıldı koltuk. Ayrıca rahat da değil zio-xdrive-hawk kullanmış biri olarak söylüyorum. Misafir çocuğuna falan veririim otursun diye.
Kesinlikle kumaş olan bi koltuk al. Deri olanlardan uzak dur.bu nasıldır![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
xdrive hangi modeli alınır
kumaşıda var deriside modelleride farklı
Link var mı bende alacağım
Hemen her markayı ( ki dediğim gibi yerli olanlar izmir ve İstanbul menşeili fason üretim hepsi)Alınır, plastik balkon sandalyesinde oturdum 2 sene boyunca ve artık canıma tak etmişti. Hawk fab serisi aldım ve ne bel ağrısı kaldı ne boyun ağrısı. Saatlerce rahatça oturuyorum hiç bir sorun yok hiç bir yerim ağrımıyor çok rahat.
Neden hawk aldım gayet memnunum bel boyun desteği dahil
kumaş öneririm seduna da bakabilirsiniz, iskelet sağlam.bu nasıldır![]()
xdrive hangi modeli alınır
kumaşıda var deriside modelleride farklı