Neler Yeni

Oyuncu koltuğu marka önerisi

Zertyuh

80+
Reaksiyon skoru
19
piyasa birden fazla koltuk markası var hawk zio xdrive vs gibi sizce bunların arasında en kalite koltukları hangisi üretiyor zio almamı öneren oldu siz ne düşünüyorsunuz

piyasa birden fazla koltuk markası var hawk zio xdrive vs gibi sizce bunların arasında en kalite koltukları hangisi üretiyor zio almamı öneren oldu siz ne düşünüyorsunuz
hawk alacaksan fab v serisi alma berbat bir şey miş pişman oldum aldığıma

Exvega yı da ben önermem(andromeda) gıcır gıcır ötüyor.

Son düzenleme:
XDrive 15'li Plus'un (Kumaş olan) iyi olduğunu duydum, corsair de bakabilirsin ben memnunum

Ben yeni xDrive Anka aldım. Genel olarak koltuk rahat kabul ediliyor. Ben özellikle bel desteğini beğendim.

hawk fab serisi alma
amortisör mekanizma sorunluydu, gıcırtı ve sanki bilye üzerinde oturuyormuş gibi sallanıyordu. parça değişimi yaptım gönderdikleri mekanizma amortisör daha sıkıntılı çıktı. oturduğumda 2 3 cm aşağı çöküyor kalkerkende tak diye yukarı kalkıyor pişman oldum aldığıma

Geri