Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Mu Ofis Koltuğu Mu

erenkcby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Kocabeyoğlu
Bütçe
2000
Sevgili dostlar kendime bir çalışma masası yaptım fakat eski tip bir mutfak sandalyesi kullanmaktayım ve gerek yükseklik ayarı olsun gerek konfor hiçbirine sahip değil :D. 1000-2000 tl civarında bir bütçeye sahibim ve yaklaşık 8-10 saate yakın masa başında geçirmem gereken günler oluyor. Yüzlerce çeşit ofis ve oyuncu koltuğu var internetten bakınmak pek çaresiz hissettiriyor çünkü malzeme kalitesi ve konforu deneyimleyemiyorum. Sizlerden ricam deneyimleme şansına sahip olduğunuz ve beğendiğiniz modelleri önermeniz ve çoğu koltuğun suni deri vs. olması beni biraz korkutuyor uzun kullanım açısından file koltuk mu tercih etmeliyim yoksa oyuncu koltuklarındaki deriler beklenilenin aksine terleme yapmıyor mu?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Bu bütçeye oyun koltuğu

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şinasi
Odanın tasarımına göre değişir. Eğer ki RGB renkli bir odan varsa ofis koltuğu olmaz ama normal bir odan varsa oyuncu koltuğu olmaz.

erenkcby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Kocabeyoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Odanın tasarımına göre değişir. Eğer ki RGB renkli bir odan varsa ofis koltuğu olmaz ama normal bir odan varsa oyuncu koltuğu olmaz.
20210321_184230.jpg

Hocam oda bu şekilde ofis görünümü oluyor muhtemelen ama tabi klavyenin rgbsi falan renklendiriyor (ben masa modelinden ve kullanışlılığından çok memnunum isteyen olursa ölçü ve figür bilgilerini de ulaştırabilirim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

deneyimleme şansınız oldu mu rahatlık ve uzun kullanım açısından

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
xdrive kasırga iyi gider.

hopecrash

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
masa yüksekliği nedir? ortalama bir ofis koltuğu alıp artan parayı başka şeyler ile değerlendirebilirsin.

erenkcby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Kocabeyoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masa yüksekliği nedir? ortalama bir ofis koltuğu alıp artan parayı başka şeyler ile değerlendirebilirsin.
75 cm fakat şükür ki istediğim çoğu şeye (fotoğrafın solundaki kasa 2 aydır boynu bükük şekilde 3070 bekliyor) sahibim yani pek de bütçeden kısma gibi bir derdim yok sadece pişman olmayacağım bir tercih yapmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şinasi
Alıntıyı görüntüle
Hocam oda bu şekilde ofis görünümü oluyor muhtemelen ama tabi klavyenin rgbsi falan renklendiriyor (ben masa modelinden ve kullanışlılığından çok memnunum isteyen olursa ölçü ve figür bilgilerini de ulaştırabilirim)

Hocam benim şahsı görüşüm yüksekliği ayarlanabilir,aşağı yukarı yatabilen, fileli, siyah bir ofis sandalyesi daha iyi olur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
Alıntıyı görüntüle

bence odanın tipi önemli değil rahatlık önemli

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Ben mesela mesh ofis koltuğu seviyorum esnek oluyor bide rahat ve serin

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İ
Sevgili dostlar kendime bir çalışma masası yaptım fakat eski tip bir mutfak sandalyesi kullanmaktayım ve gerek yükseklik ayarı olsun gerek konfor hiçbirine sahip değil :D. 1000-2000 TL civarında bir bütçeye sahibim ve yaklaşık 8-10 saate yakın masa başında geçirmem gereken günler oluyor. Yüzlerce çeşit ofis ve oyuncu koltuğu var internetten bakınmak pek çaresiz hissettiriyor çünkü malzeme kalitesi ve konforu deneyimleyemiyorum. Sizlerden ricam deneyimleme şansına sahip olduğunuz ve beğendiğiniz modelleri önermeniz ve çoğu koltuğun suni deri vs. olması beni biraz korkutuyor uzun kullanım açısından file koltuk mu tercih etmeliyim yoksa oyuncu koltuklarındaki deriler beklenilenin aksine terleme yapmıyor mu?
İKiside yani hawk Fab V2

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,110
Üyeler
166,695
Son üye
bo6x7
Top Bottom