Egemengnz2121
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
- Bütçe
- 3000
3000tl bütçe var daha çok indirimde olan bilindik marka arıyorum aklımda xdrive toryum kumaş model var önerilere açığım kumaş istiyorum
hocam rahat bir ofis koltuğu almanız bence daha mantıklı ama siz bilirsiniz3000tl bütçe var daha çok indirimde olan bilindik marka arıyorum aklımda xdrive toryum kumaş model var önerilere açığım kumaş istiyorum
Bunlarda oturulan kısımda bi yerden sonra altındaki pamuk bacak arasına toplaniyormus ve kolcak kisimlarindaki asagi yukari sistemini kontrol eden parca esnek bir plastik oldugu icin cabuk kirilabiliyor ondan dolayı çok bakmadım açıkçası4-5 gün sonra bende alıyorum araştırarak aldım https://www.hawkchair.com/urun/fab-v5-kumas-oyuncu-koltugu
Oyuncu koltugu tercihimdir.hocam rahat bir ofis koltuğu almanız bence daha mantıklı ama siz bilirsiniz
hocam oyuncu koltukları hakkında bir bilgim yok size bol şansBunlarda oturulan kısımda bi yerden sonra altındaki pamuk bacak arasına toplaniyormus ve kolcak kisimlarindaki asagi yukari sistemini kontrol eden parca esnek bir plastik oldugu icin cabuk kirilabiliyor ondan dolayı çok bakmadım açıkçası
Post automatically merged:
Oyuncu koltugu tercihimdir.
Sagolunhocam oyuncu koltukları hakkında bir bilgim yok size bol şans