Neler Yeni

Yardım Oyuncu koltuğu önerisi 1600 TL

egL_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Irmak
Bütçe
1600
Selam arkadaşlar,yakın zamanda oyuncu koltuğu almayı planlıyorum. Bütçem 1600 civarı, internetde biraz araştırma yapınca karşıma Calitte ve X-Drive oyuncu koltukları çıktı bu fiyat aralığında. Sizce hangisini almalıyım? Ve ya önerdiğiniz bir marka model var mı?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İleri bir bilgim yok ama xdrive alabilirsin.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Link atmışsın da keşke bir açıklama yazsaydın :)
Nasıl bir açıklama yazıyım bildiğimiz oyuncu koltuğu kafa ve bel tarafında yastıklar var ve rahatlar. Yazın terletmiyor koltuk malzeme kalitesi güzel.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Selam arkadaşlar,yakın zamanda oyuncu koltuğu almayı planlıyorum. Bütçem 1600 civarı, internetde biraz araştırma yapınca karşıma Calitte ve X-Drive oyuncu koltukları çıktı bu fiyat aralığında. Sizce hangisini almalıyım? Ve ya önerdiğiniz bir marka model var mı?
Bekleme şansın varsa rampage fury k koltuk yakın bir zamanda satışa sunulacak beğenirsen onuda alabilirsin

egL_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Irmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir açıklama yazıyım bildiğimiz oyuncu koltuğu kafa ve bel tarafında yastıklar var ve rahatlar. Yazın terletmiyor koltuk malzeme kalitesi güzel.
Mesela uzun kullanımda nasıl? Çökme vs. yapıyor mu? gibisinden zaten attığın linki Google da aratınca bulabiliyorum önemli olan ürün nasıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleme şansın varsa rampage fury k koltuk yakın bir zamanda satışa sunulacak beğenirsen onuda alabilirsin
Rampage'ler hakkında süngerleri çökme yapıyor diyorlardı, o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,760
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom