Neler Yeni

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi 3500 TL

Emrullah9

80+
Şuan 4k alcağınız tüm oyuncu koltukları giriş segmenti zaten paraya göre 5k üstünde hem amortisör hem malzeme kalitesi olarak çok fark oluyor ben tüm xdrive ürünlerini kullandım 15'li , toryum kalite olarak dükkan sahibi bile önermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xprime alcağına hawk alması 1000 kat daha iyi ve 3500k hawk dışında toryum modeli var ve hawk malzeme kalitesi olarak daha iyi toryumdan siz bence bilginiz yok :)
xPrime önermedim ben, mesajların sahibine iyi bakmanızı öneririm. Bu fiyat bandında en iyi model Zio Deep Black. Hawk alıp pişman olmaktansa normal bir sandalye kullanıp para biriktirmek çok daha mantıklı.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
bu bütçede en iyisinin zio olduğu söyleniyo, ki çoğu yayıncı da zio kullanıyo, ben aldım ancak henüz gelmedi net bir şey söyleyemem

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
xPrime önermedim ben, mesajların sahibine iyi bakmanızı öneririm. Bu fiyat bandında en iyi model Zio Deep Black. Hawk alıp pişman olmaktansa normal bir sandalye kullanıp para biriktirmek çok daha mantıklı.
3500 TL nerde zio var at bakayım link stokta olan öyle 2022 fiyatlarını atmayın

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
bu bütçede en iyisinin zio olduğu söyleniyo, ki çoğu yayıncı da zio kullanıyo, ben aldım ancak henüz gelmedi net bir şey söyleyemem

Yayıncılara sponsorluk konusu bedava geldiği için kullanıyor hawk sponsor olsa onu kullanırlar ona takılmayın siz rahat ettiyseniz hayırlı olsun

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,227
İsim
yusuf ecer
Zio al derdim ama bu bütçede alma şansın yok gibi. 4300lere çıkabilirsen zio ; çıkamazsan hiç ama hiç önermesem de hawk alabilirsin.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen

Akdeniz boy olarak bıraz kısa ve amortisörü fiyat benzerliği olarak göktürkten kötü xdrive yetkilisine bu 2 modeli özellikle sormuştum göktürk daha iyi olduğunu ve oturma alanı biraz daha büyüktü akdenize göre. 180 boy altı iseniz boy olarak olur oturma alanıda biraz kilolu iseniz rahat olmayabilir tabi kişiden kişiye değişir hayırlı olsun.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Akdeniz boy olarak bıraz kısa ve amortisörü fiyat benzerliği olarak göktürkten kötü xdrive yetkilisine bu 2 modeli özellikle sormuştum göktürk daha iyi olduğunu ve oturma alanı biraz daha büyüktü akdenize göre. 180 boy altı iseniz boy olarak olur oturma alanıda biraz kilolu iseniz rahat olmayabilir tabi kişiden kişiye değişir hayırlı olsun.
eyw bot 175 kilo 80 sorun olmaz bana gibi yoksa

Emrullah9

80+
3500 TL nerde zio var at bakayım link stokta olan öyle 2022 fiyatlarını atmayın
Öncelikle üslubunuzu takının karşınızda emir verebileceğiniz birisi yok. Ayrıca stok yok vesaire cart curt dediniz bunun için firmaya yazdım mesai saatleri içine girip cevap verdiklerinde onun da bilgisini veririm. Bu fiyatlara Hawk önermek arkadaşı göz göre göre yanlış bir tercihe sürüklemek demek (Fab V4 modeli için kendi sponsor oldukları bir youtuber "sıradan koltuk tavsiye etmem" diyordu). Calitte Samurai SS gibi modeller de mevcut iken onlarca şikayeti olan Hawk modelini önermek fanboyluktur.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
1. Zio 4k değil 4300 TL indirim kuponu ile
2. Bu fiyata rakiplerinde bile 3D kol varken 2D kol var
3. Daha yumuşak sünger istiyorsanız 300 TL istiyor belliki ilk hali sert ve bunun için ayrıca para istiyor
4. Dikiş rengini değiştirmek için bile 100 TL istiyor aynen sonra xdrive hawk yerine zio öneriyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle üslubunuzu takının karşınızda emir verebileceğiniz birisi yok. Ayrıca stok yok vesaire cart curt dediniz bunun için firmaya yazdım mesai saatleri içine girip cevap verdiklerinde onun da bilgisini veririm. Bu fiyatlara Hawk önermek arkadaşı göz göre göre yanlış bir tercihe sürüklemek demek (Fab V4 modeli için kendi sponsor oldukları bir youtuber "sıradan koltuk tavsiye etmem" diyordu). Calitte Samurai SS gibi modeller de mevcut iken onlarca şikayeti olan Hawk modelini önermek fanboyluktur.

Aynen Youtuber tavsiye etmiyorum diyorsa tamam hiç kimseye tavsiye etmiyorum :D şuan marka övmek dışında adama 3500 TL hiçbir şey önermemen . Tamam zio kullanıyon anladık dünyanın en kalite malı tamam abicim devam et.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Fatih Ayhan
Bir tane koltuk önerisi istemiştim... Hawk alacağım gibi bu paraya yine de kararsızım hala sipariş etmedim. Bazen bu forumda yerin 7 kat dibinden kaliteli ürün çıkaranlar oluyor bu fiyata ama şanslı günümde değilim sanırım ya da bu ürün grubunda çok zor. Teşekkürler ilgilenen herkese.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kumaş bile yaz ayları bile uzun süre kullanınca terletirken bide deri koltuk tavsiyesi mi vereyim adama siz kullanıyorsunuz diye herkese mi önereyim XPrime şikayetleri ve kalitesizliği şikayetlerden , aldığı yorumlardan belli. Dediğim gibi 3 bin TL ye XDrive ve hawk gibi köklü oyuncu koltuğu firmaları yok o fiyata xrancer yada xprime gibi başına 'X' koymuş merdiven altı firmalar mı tavsiye edeyim. 3K ofis koltuğu almaları daha mantıklı böyle ürünler alcağına.
Aga ona da gerek yok düğünlere masa sandalye kiralayan yerler varya onlardan 4 tane al üst üste koy, hem istediğin zaman yükseltip alçaltırsın...

VeloceRR

80+ Bronze
hawk fab v4 kullanıyorum, 4200 tl lik koltuk etmez bence. İyi mi iyi ama sıradan bi koltuk, servisi cok cok iyi ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,926
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom