Neler Yeni

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz
Merhaba Arkadaşlar Koltuk Almayı Düşünüyorum Yıllardır Şuna Benzer Hatta Aynısı Denilebilecek Bir Koltukta Oturuyorum

1731861693945.png

Artık Belim Ağrımaya Başladı Bel Fıtığı Olacam Yani Erkenden Koltuk Değiştirmessem Günümün Çoğunlu Bilgisayar Başında Geçiyor Rahat Bir Nebze Beni Rahatlatacak Koltuk Önerileriniz Var Mı ?

Aslına Bakarsanız Hiç Bir Fikrim Yok Hakkında Piyasaya Baktım Kötü Markalar Var 2.5-3 K Arası Ama Ben Bir Kere Alayim Başım Ağrımasın Tayfadanım Kumaş Varmış Herhalde Hawk Gibi Markalar İyi Diyorlar Önerir Misiniz Alınır Mı İkinci El'de Bakabilirim Bütçeme Göre Şuan Ki Bütçem Max 5-6 K Aarası Staj Yapıyorum Ordan Bu Ay Yatacak Maaş İle Almayı Düşünüyorum Bakalım Önerilerinizi Bekliyorum

Mkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Hawk düşünebilirsiniz uzun süredir hawk v4 kullanıyorum memnunum sizde daha güncel modeline bakabilirsiniz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk düşünebilirsiniz uzun süredir hawk v4 kullanıyorum memnunum sizde daha güncel modeline bakabilirsiniz
Teşekkür Ederim Sağlam Uzun Süre İdare Eder Dersen Almayı Düşünebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Arda Karatay
Uygun fiyatlı bir ofis koltuğu veya yine uygun fiyatlı oyuncu koltuğu alın. Bundan hertürlü daha iyidir . Fotoğrafı görünce anılarım canlandı güldüm bayağı teşekkürler :)

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk future kullanıyorum. Gayet sağlam ve müşteri hizmetleri çok iyi. Bütçeniz 5-6 arasıyla hawk fab da iş görür.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar Koltuk Almayı Düşünüyorum Yıllardır Şuna Benzer Hatta Aynısı Denilebilecek Bir Koltukta Oturuyorum

Alıntıyı görüntüle

Artık Belim Ağrımaya Başladı Bel Fıtığı Olacam Yani Erkenden Koltuk Değiştirmessem Günümün Çoğunlu Bilgisayar Başında Geçiyor Rahat Bir Nebze Beni Rahatlatacak Koltuk Önerileriniz Var Mı ?

Aslına Bakarsanız Hiç Bir Fikrim Yok Hakkında Piyasaya Baktım Kötü Markalar Var 2.5-3 K Arası Ama Ben Bir Kere Alayim Başım Ağrımasın Tayfadanım Kumaş Varmış Herhalde Hawk Gibi Markalar İyi Diyorlar Önerir Misiniz Alınır Mı İkinci El'de Bakabilirim Bütçeme Göre Şuan Ki Bütçem Max 5-6 K Aarası Staj Yapıyorum Ordan Bu Ay Yatacak Maaş İle Almayı Düşünüyorum Bakalım Önerilerinizi Bekliyorum
Reis sandalye satılık mi? Evimin en nadide köşesinde saklamak isterim.

EsdeathSama

80+ Bronze
Bakacağım Tesekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayı 9 K Bu Ne 5-6 K'sı
Diğer sitelerde daha ucuza da bulunabiliyor

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim