benimde aklımdakilerden biri hawk diğeri exvega vesta ve xdrive toryum bunlar var aklımda ama karar vereemedimhocam ben hawk fab v5 kullanıyorum. 5800 tl ye almıştım. bel yastığı bazen araya kaçabiliyor haricinde ben şahsen bayaa bi memnumum rahat geliyor
hawk v4 kullanyorum çok memnumumBÜTÇE MAX :7K
F/P RAHAT OYUNCU KOLTUĞU ARIYORUM ÖZELLİKLE KULLANICILAR NE ÖNERİRSİNİZ?
exvegayı kullanmadığım için bilmiyorum nasıldır ama hawk'dan sıkıntın olmasınexvega çok güzel duruyor fotoğraflarda ama hawk da çok kullanan var kuzenim de alacak onun kesin kararı hawk almakta
evet rahat saatlerce çok rahat oturabiliyorumen çok bel kısmı önemli rahat mı bel yastığı
yok bunu biliyorum bakmıştım kullanılan kumaş türü özellikle 10k bandında satılan koltuklarda varMuhtemelen bilindik marka değildir diye almayacaksın ama piyasadaki birçok markaya taş çıkartır. hepsiburada da baya yorumu var ordan kontrol edebilirsin https://www.trendyol.com/xmax/rio-b...-fusya-profesyonel-oyuncu-koltugu-p-753203313
teşekkür ederim exvega kullanan biri bulursam galiba kafamda kesinleşecekevet rahat saatlerce çok rahat oturabiliyorum
rica ederimyok bunu biliyorum bakmıştım kullanılan kumaş türü özellikle 10k bandında satılan koltuklarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim exvega kullanan biri bulursam galiba kafamda kesinleşecek