OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

Alıntıyı görüntüle

daha ucuzada gelir ayarlamalara göre
evet bu sayfayı görmemistim bakacağım şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben yakın çevremde alıp da kötü bir deneyim yaşayan görmedim açıkçası ama saygı duyarım kimi kesime hitap etmiyor olabilir bilemem.
yani hocam bende bilmiyorum bazısı kalitesinden cok sikayetci oldugunu gördüm gıcırdama olsun vidaları olsun sen iyi diyorsan iyidir

xDrive Anka öneririm 1 Buçuk sene olacak gayet memnunum
katılıyorum, bendede aynı koltuk var 9 ay önce aldım gayet iyi, sadece ben yamuk oturup ayakları duvarlara dikmeyi sevdiğim için koltuğu yatırıyordum ama böyle yapınca odamda küçük oldugundna sağa sola çok çarpıyodum ama odan büyükse bence 1 numaralı tercih olabilir

Selamlar hocam arkadaşın aldığı modelin xl olmayan modelini aldım ve kullanıyorum yaklaşık 2 sene olacak. Ayak koyma yeri kesinlikle sağlam değil menteşesi kırılıyor ama kırılanın yerine yenisini ücretsiz şekilde 2 kere gönderdiler.

Bir tavsiyem yok ama kullandığım model ile alakalı şöyle şeyler söyleyebilirim:

Benim aldığım modelde bir gıcırdama vs. olmadı

Ama oturma yerinde zaman geçtiğinden artık sertleşmeye başladı uzun süreli oturmalarda konforum bozulduğunu söyleyebilirim.

Onun haricinde 180 derece mekanizmasını vs. baya kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (180 kadar yatırmadım ama 140-150 derecelere falan yatırdım)

Ekstra merak ettiğin sorular olursa cevaplayabilirim ilgili modelle alakalı
hocam bende simdi bi topladım ayak uzatmalı falan yaptım ama benim için konfor önemli göt ve bel konforu bide boyun önemli ama bi tık pahalı geldi digerlerine göre gibi duruyo

xdrive anka amazonda 10k 6 taksit alınır mı

katılıyorum, bendede aynı koltuk var 9 ay önce aldım gayet iyi, sadece ben yamuk oturup ayakları duvarlara dikmeyi sevdiğim için koltuğu yatırıyordum ama böyle yapınca odamda küçük oldugundna sağa sola çok çarpıyodum ama odan büyükse bence 1 numaralı tercih olabilir
benim odamda kücük bende sağa sola yatırıp yamuk yumuk oturmayı seviyorum eğer iyi diyorsan alabilirim değerlendirebilir indirimede girdi sanrıım

benim odamda kücük bende sağa sola yatırıp yamuk yumuk oturmayı seviyorum eğer iyi diyorsan alabilirim değerlendirebilir indirimede girdi sanrıım
dur dur şimdi hatırladım ben anka yı almaya gitmiştim benim tampon büyük olunca orada tam rahat edememiştim bu anka modeli biraz daha küçük, ben atak olanını almıştım 3 bin tl gibi bi fark vardı o zamanlar 12.000 e almıştım, ben ilk kullandıgımda baya rahat etmiştim,
sana tavsiyem istanbuldaysan mecidiyeköyde yerleri var bende senin gibi emin olamayıp gidip direk ordan almıştım deniyebiliyosun orda demonte veriyolar mnotaj istersen ekstra ücret istiyolar. ve bilgin olsun eşşek ölüsü gibi bunlar arabasız 2 kişi bile 1 km taşıyamazsınız

dur dur şimdi hatırladım ben anka yı almaya gitmiştim benim tampon büyük olunca orada tam rahat edememiştim bu anka modeli biraz daha küçük, ben atak olanını almıştım 3 bin tl gibi bi fark vardı o zamanlar 12.000 e almıştım, ben ilk kullandıgımda baya rahat etmiştim,
sana tavsiyem istanbuldaysan mecidiyeköyde yerleri var bende senin gibi emin olamayıp gidip direk ordan almıştım deniyebiliyosun orda demonte veriyolar mnotaj istersen ekstra ücret istiyolar. ve bilgin olsun eşşek ölüsü gibi bunlar arabasız 2 kişi bile 1 km taşıyamazsınız
ben kocaelide oturuyorum kargo düşünüyorum alırsamda bi yerden

ben kocaelide oturuyorum kargo düşünüyorum alırsamda bi yerden
valla ben olsam denemeden almam , çünkü benim alacağım resimde büyüktü ama gidince o kadarda rahat olmadığını farkettim, sende benim gibi yatakta yayılır gibi yayılacağın için koltukta o koltuğun yanlaradki kavrama kısımları rahatsız edebilir küçük gelirse. tabi şartların uygun değil farkındayım istanbulda değilsin belki bi tanıdığın varsa yorum yapabilir mağazaya gidip.

titanseat hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,918
Üyeler
194,733
Son üye
jorquen
Geri