Oyuncu Koltuğu Önerisi

zazaserce

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
15000
836 kg taşıma kapasite derken, nasıl bir aktivite hayal etmiş olabilirler acaba 😀

1000069134.webp

Arkadaşlar koltuk almayı düşünüyorum kıymetli desteğinizi yorumlarınızı merak ediyorum.

Düşündüğüm : https://www.xdrive.com.tr/xdrive-firtina-oyuncu-koltugu-kumas-gri#

Veya sizin halihazırda kullandığınız memnun olduğunuz öneriniz var mı ?
Ben birkaç hafta önce Xdrive Anka aldım gayet memnunum rahat ve geniş. Ama senin bütçe biraz fazla Hawk Future bakabilirsin. Hawk fab v5 i denemiştim çok rahattı ama omuz kısmı dar olduğu için beni sıkıştırıyordu o yüzden almamıştım. Geniş ve rahat bir şey arıyorsan future veya anka alınabilir

Ben birkaç hafta önce Xdrive Anka aldım gayet memnunum rahat ve geniş. Ama senin bütçe biraz fazla Hawk Future bakabilirsin. Hawk fab v5 i denemiştim çok rahattı ama omuz kısmı dar olduğu için beni sıkıştırıyordu o yüzden almamıştım. Geniş ve rahat bir şey arıyorsan future veya anka alınabilir
Dostum Future çok sade ve minderi ince gibi görünüyor nette / xdrivede anka tam yatmıyor ondan istemiyorum fırtına modeli 160 derece yatıyor o yüzden çok sağol bilgi için

Dostum Future çok sade ve minderi ince gibi görünüyor nette / xdrivede anka tam yatmıyor ondan istemiyorum fırtına modeli 160 derece yatıyor o yüzden çok sağol bilgi için
Rica ederim. Ankaradaysan Xdrive ın bayisi var fırtınayı deneyip alman daha iyi olur.

İlla oyuncu olması şart değilse ikea markus tavsiye ederim çoğu oyuncu koltuğundan daha rahattır ayrıca 10 yıl garantili

Geri