Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar ben yazılımcıyım ve bilgisayar başında geçirdiğim süre 5 saati aşıyor. Benim için önemli olan kısmı RAHAT olması. 40 tane fonksiyonu olmasada olur. Sadece RAHAT ve KALİTELİ MALZEME olması. Uzun yıllar kullanayım. Uygun fiyatlı olursa tadından yenmez.:)

Bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe

Bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe bütçe
Uygun fiyatlı olursa güzel olur dediğimden ne anladınız bilmiyorum ama 1500 TL ye kadar olursa hoş olur

xDrive sancak kesinlikle öneririm kendi kullandıgım koltuk

Rampage kl40 veya xdrive 15

Uzun süre oturduğumuzda terleme, alt takım ağrısı:LOL:gibi durumlar oluyormu.
yazın terletiyor agrı hiç hissetmedim özellikle bel fıtıgı operasyonu geçirdikten sonra aldım baya iyi geldi

yazın terletiyor agrı hiç hissetmedim özellikle bel fıtıgı operasyonu geçirdikten sonra aldım baya iyi geldi
Çok teşekkür ederim. Büyük ihtimalle senin önerdiğinden alacağım. İyi akşamlar herkese🖐✋

Arkadaşlar ben yazılımcıyım ve bilgisayar başında geçirdiğim süre 5 saati aşıyor. Benim için önemli olan kısmı RAHAT olması. 40 tane fonksiyonu olmasada olur. Sadece RAHAT ve KALİTELİ MALZEME olması. Uzun yıllar kullanayım. Uygun fiyatlı olursa tadından yenmez.:)
XDrive. Başka marka alma XDrive al memnun kalmazsan ben vericem parasını o kadar net söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim. Büyük ihtimalle senin önerdiğinden alacağım. İyi akşamlar herkese🖐✋
anladığım kadarıyla XDrive alacakmışsın hayırlı olsun şimdiden

Geri