Hocam peki şöyle 1200-1300 civarı sağlam var mıdır deri olmayan ?Bir an öncesine yazmış olsaydın bu olabilirdi. Ne yazık ki $ 11₺'yi bulunca 700/800₺'ye satılan oyuncu koltukları şuan 1200/1500₺den başlıyor. Onun yerine ofis koltuğu araştırman gerekecek. (veya indirim beklemelisin)
Önerebileceğim koltuklar var ama deri sanırım, ben yinede atayım linkleri.
![]()
Ofisel Yeni Nesil Oyuncu Koltuğu Kırmızı 2555K
Ofis Malzemeleri Modellerinde Lider Marka OFİSEL, Gerek Kalite gerek ise Modern Tasarımları ile öncü firmalar arasında yer almaktadır. Tüm Ofis Malzemeleri Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız..ofisel.com
![]()
Alpha Oyuncu Koltuğu Koltuğu Mavi - 96555M
Ofis Malzemeleri Modellerinde Lider Marka OFİSEL, Gerek Kalite gerek ise Modern Tasarımları ile öncü firmalar arasında yer almaktadır. Tüm Ofis Malzemeleri Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız..ofisel.com
Bütçe artarsa:
Hocam peki şöyle 1200-1300 civarı sağlam var mıdır deri olmayan ?
Eğer bu bütçeye çıkabilirseniz bunu alabilirsiniz gerçekten çok kaliteli, deri değil.Hocam peki şöyle 1200-1300 civarı sağlam var mıdır deri olmayan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunu düşünüyordumda bu indirimlerde ideapad 3 sipariş vermeye çalışıyorlar 9k ona borç gelicek o yüzden o bütçeler sıkıntı.Eğer bu bütçeye çıkabilirseniz bunu alabilirsiniz gerçekten çok kaliteli, deri değil.
Hawk Chair | Hawk Gaming Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Oyuncu Koltuğu, ergonomik tasarımı ve yüksek kalite standartlarıyla eşsiz bir konfor sunar. Detaylı bilgi için hawkchair.com’u ziyaret edin!www.hawkchair.com
O zaman biraz bekle paranı biriktirip hawk al bence, üzmez yıllarca kullanırsın.Hocam bunu düşünüyordumda bu indirimlerde ideapad 3 sipariş vermeye çalışıyorlar 9k ona borç gelicek o yüzden o bütçeler sıkıntı.
Ben önerebileceğim tüm siteleri gezdim. HAWK vardı sanırım. Diğerlerini o fiyata bulamazsın.Hocam peki şöyle 1200-1300 civarı sağlam var mıdır deri olmayan ?
Hocam şuanki sandalye berbat durumda sandalyeye oturunca ön kaldırıyorO zaman biraz bekle paranı biriktirip hawk al bence, üzmez yıllarca kullanırsın.