Oyuncu Koltuğu Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Düşük bütçeli oyuncu koltuğu istiyorum deri olmamalı çok terletiyor.700-800 varsa iyi olur.

Bir an öncesine yazmış olsaydın bu olabilirdi. Ne yazık ki $ 11₺'yi bulunca 700/800₺'ye satılan oyuncu koltukları şuan 1200/1500₺den başlıyor. Onun yerine ofis koltuğu araştırman gerekecek. (veya indirim beklemelisin)

Önerebileceğim koltuklar var ama deri sanırım, ben yinede atayım linkleri.

Bütçe artarsa:

Bir an öncesine yazmış olsaydın bu olabilirdi. Ne yazık ki $ 11₺'yi bulunca 700/800₺'ye satılan oyuncu koltukları şuan 1200/1500₺den başlıyor. Onun yerine ofis koltuğu araştırman gerekecek. (veya indirim beklemelisin)
Hocam peki şöyle 1200-1300 civarı sağlam var mıdır deri olmayan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerebileceğim koltuklar var ama deri sanırım, ben yinede atayım linkleri.

Bütçe artarsa:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer bu bütçeye çıkabilirseniz bunu alabilirsiniz gerçekten çok kaliteli, deri değil.

Eğer bu bütçeye çıkabilirseniz bunu alabilirsiniz gerçekten çok kaliteli, deri değil.

Hocam bunu düşünüyordumda bu indirimlerde ideapad 3 sipariş vermeye çalışıyorlar 9k ona borç gelicek o yüzden o bütçeler sıkıntı.

Hocam bunu düşünüyordumda bu indirimlerde ideapad 3 sipariş vermeye çalışıyorlar 9k ona borç gelicek o yüzden o bütçeler sıkıntı.
O zaman biraz bekle paranı biriktirip hawk al bence, üzmez yıllarca kullanırsın.

O zaman biraz bekle paranı biriktirip hawk al bence, üzmez yıllarca kullanırsın.
Hocam şuanki sandalye berbat durumda sandalyeye oturunca ön kaldırıyor :D Ve hiç rahat değil bir an önce kurtulmak istiyorum.

Geri