Oyuncu koltuğu önerisi

Reaksiyon skoru
33
Dostlar bel ağrım var, ergonomik rahat bir oyuncu koltuğu almam gerek. Önerilere açığım.

Hawk FAB modellerine bakabilirsin. Ek larak xDrive Toryum modeli de şuanda indirimde.
Hawk'ın modellerini kendi sitesinden alırsanız 100TL daha uyguna geliyor üstüne bir de HAWK sponsorlu bir yayıncı bulup indirim kodundan faydalanırsanız (varsa aktif olarak tabi) güzel bir fiyata gelir.

2500-3000 TL civarlarında bütçeniz varsa Hawk öneririm.

Hawk FAB modellerine bakabilirsin. Ek larak xDrive Toryum modeli de şuanda indirimde.
Hawk'ın modellerini kendi sitesinden alırsanız 100TL daha uyguna geliyor üstüne bir de HAWK sponsorlu bir yayıncı bulup indirim kodundan faydalanırsanız (varsa aktif olarak tabi) güzel bir fiyata gelir.
Bana rahst ve bel destekli lazım. Bu önerdiklerinizden kullandıgınız veya gercekten rahat memnun kalırsın dedikleriniz dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2500-3000 TL civarlarında bütçeniz varsa Hawk öneririm.
Hawk ı cok gorüyorum ancak rahatmı gercekten memnunmusunuz siz

Hawk alacak bütçeniz varsa hawk öneririm

Bana rahst ve bel destekli lazım. Bu önerdiklerinizden kullandıgınız veya gercekten rahat memnun kalırsın dedikleriniz dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawk ı cok gorüyorum ancak rahatmı gercekten memnunmusunuz siz
Toryum kullanan görmedim fakat çevremde Hawk kullanan çok var. Rahatlığı ile ön plana çıkıyor hawk markası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,031
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri