Weezy.10uR
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Dostlar bel ağrım var, ergonomik rahat bir oyuncu koltuğu almam gerek. Önerilere açığım.
Bana rahst ve bel destekli lazım. Bu önerdiklerinizden kullandıgınız veya gercekten rahat memnun kalırsın dedikleriniz dimiHawk FAB modellerine bakabilirsin. Ek larak xDrive Toryum modeli de şuanda indirimde.
Hawk'ın modellerini kendi sitesinden alırsanız 100TL daha uyguna geliyor üstüne bir de HAWK sponsorlu bir yayıncı bulup indirim kodundan faydalanırsanız (varsa aktif olarak tabi) güzel bir fiyata gelir.
Hawk ı cok gorüyorum ancak rahatmı gercekten memnunmusunuz siz2500-3000 TL civarlarında bütçeniz varsa Hawk öneririm.
Bakayım bi kardesım. Rahat bir modelmi2000 TL ye xdrive toryum vardı ona bakabilirsin.
Toryum kullanan görmedim fakat çevremde Hawk kullanan çok var. Rahatlığı ile ön plana çıkıyor hawk markası.Bana rahst ve bel destekli lazım. Bu önerdiklerinizden kullandıgınız veya gercekten rahat memnun kalırsın dedikleriniz dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hawk ı cok gorüyorum ancak rahatmı gercekten memnunmusunuz siz
Kendim kullanıyorum, rahat ancak hawk alabilirseniz hawk alın.Bakayım bi kardesım. Rahat bir modelmi
Cogu kişi hawk ı öneriyor zaten ona bakıcam sanırım.Kendim kullanıyorum, rahat ancak hawk alabilirseniz hawk alın.