Yağızmutlu123
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Bütçe
- 3500
Merhabalar 3.5k bütçem var önerebileceğiniz bir oyuncu koltuğu var mı ?
ben mutfak sandalyesiyle oynuyorum o paraya ofis koltuğu al o bütçeyle mutfak sandalyesinden dayanıksız koltuk alırsınMerhabalar 3.5k bütçem var önerebileceğiniz bir oyuncu koltuğu var mı ?
Peki bütçemi biraz zorlayıp bunu alsam sıkıntı yaşar mıyımben mutfak sandalyesiyle oynuyorum o paraya ofis koltuğu al o bütçeyle mutfak sandalyesinden dayanıksız koltuk alırsın
Çok teşekkürler
Arttırmasına gerek yok ucuzunu attım.Peki bütçemi biraz zorlayıp bunu alsam sıkıntı yaşar mıyım
![]()
Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu
Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu ile tüm Hawk Oyuncu Koltuğu Modelleri, aksesuarları ve daha fazlası Hawkchair.com'da!www.hawkchair.com
Bütçeyi 400tl gibi arttırarak alınabilecek ve fiyatına değecek bu var gibi duruyor.Merhabalar 3.5k bütçem var önerebileceğiniz bir oyuncu koltuğu var mı ?
Abartmayın istersenizben mutfak sandalyesiyle oynuyorum o paraya ofis koltuğu al o bütçeyle mutfak sandalyesinden dayanıksız koltuk alırsın
Mis gibi Hawk attım hocam nasıl yok.ben mutfak sandalyesiyle oynuyorum o paraya ofis koltuğu al o bütçeyle mutfak sandalyesinden dayanıksız koltuk alırsın
hawk ı unutmuşumMis gibi Hawk attım hocam nasıl yok.