Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Seçimi | xDrive 15'Li / xDrive Anka

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Berk
Selamlar
Bu iki koltuktan birini alacağım. Olmazsa olmaz önceliğim mümkün olduğunca kumaş olsun. Sadece kullanım alanı değil arkası, yastığı komple kumaş istiyorum. Çünkü daha önce suni kullandım sürekli bir süre havalanıyor daha sonra dökülmeye başlıyor. Bu iki koltuk incelediğim kadarıyla komple kumaş sadece ankanın yastığında ve boyun hizasındaki bir iki detay suni deri gibi geldi ama emin olamadım görmeden alacağım için kullanan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum. Şuan için anka düşünüyorum. Görünüş olarak bu tip bir koltuk alacağım. Başka marka önerileriniz varsa yazabilirsiniz ama bilinen bir kaç marka dışında almak istemiyorum.

- 15'Li

- Anka

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Er
Selamlar
Bu iki koltuktan birini alacağım. Olmazsa olmaz önceliğim mümkün olduğunca kumaş olsun. Sadece kullanım alanı değil arkası, yastığı komple kumaş istiyorum. Çünkü daha önce suni kullandım sürekli bir süre havalanıyor daha sonra dökülmeye başlıyor. Bu iki koltuk incelediğim kadarıyla komple kumaş sadece ankanın yastığında ve boyun hizasındaki bir iki detay suni deri gibi geldi ama emin olamadım görmeden alacağım için kullanan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum. Şuan için anka düşünüyorum. Görünüş olarak bu tip bir koltuk alacağım. Başka marka önerileriniz varsa yazabilirsiniz ama bilinen bir kaç marka dışında almak istemiyorum.

- 15'Li

- Anka
https://www.amazon.com.tr/dp/B09QBT9JD2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7k+ iken bu koltuğu aldım götün büyükse önermem oturma kısmı biraz dar ve boyun desteği çok yukarıda ama koltuğu kullandığım 2 aydır yatağa sadece yatmak için girmeye başladım öyle bir konfor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa görüyorum bu markayı yeni mi çıktı piyasaya, sitesi pek güven vermedi ama belli olmaz fena değilmiş

edit:
şöyle bir video buldum benim için böyle ince detaylar çok önemli sanırım es geçeceğim

bir de incelemelerine baktım ucuz kumaş kullanılmış hiç kaliteli durmuyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım çok kötü
20220705_104903-scaled.jpg

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Cücümbiş
ilk defa görüyorum bu markayı yeni mi çıktı piyasaya, sitesi pek güven vermedi ama belli olmaz fena değilmiş

edit:
şöyle bir video buldum benim için böyle ince detaylar çok önemli sanırım es geçeceğim

bir de incelemelerine baktım ucuz kumaş kullanılmış hiç kaliteli durmuyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım çok kötü
20220705_104903-scaled.jpg
Merhaba benim firmayla bir ilgim yok sadece bu koltukların içerisindeki sünger miktarı kalitelerini ve rahatlıklarını belirlediğinden en rahat olarak Andromeda diye geçiyor bu yüzden bunu önerdim bu tip sorunlar her firmada yaşanabilir ancak attığın xdrive anka da yapısından görünüşünden anladığım kadarıyla oldukça rahat görünüyor

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Jiyu
hangisini aldınız ? Memmun musunuz ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Berk
hangisini aldınız ? Memmun musunuz ?
15li aldım çok memnunum oturma yeri kafamda çok büyük soru işaretiydi ama gayet geniş bir koltuk çok beğendiğim için gittim bir de xdrive oturma padını aldım koltuk eskimesin diye 😄

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Jiyu
15li aldım çok memnunum oturma yeri kafamda çok büyük soru işaretiydi ama gayet geniş bir koltuk çok beğendiğim için gittim bir de xdrive oturma padını aldım koltuk eskimesin diye 😄
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Skolyoz var.
Ofis koltuğu düşünmüştüm , xdrive tarsus fakat xdrive 15'li plus ve xdrive anka modelleri amazon satıyor 7500 TL.
Biliyorum 2 ay önce 5.5-6k idi ama yapacak bir şey yok. Ağrılarım ve rahatsızlığım için rahat bir koltuk arıyorum.
Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Berk
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Skolyoz var.
Ofis koltuğu düşünmüştüm , xdrive tarsus fakat xdrive 15'li plus ve xdrive anka modelleri amazon satıyor 7500 TL.
Biliyorum 2 ay önce 5.5-6k idi ama yapacak bir şey yok. Ağrılarım ve rahatsızlığım için rahat bir koltuk arıyorum.
Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
diğer modelleri deneyimlemedim o sebeple yorum yapmam doğru olmaz lakin bence bu standarttaki her koltuk ortalama aynı rahatlığı verir diye düşünüyorum bel yastığını istediğim yükseklikte ayarlayabiliyorum, sırt bölümünü ileri geri yaslayabiliyorum oturma bölümünü geriye doğru yaslayabiliyorum bunlar farklı farklı kullanımlar için gerçekten hem kolaylık hem rahatlık sağlıyor. mesela film izlerken istediğim gibi yayılabiliyorum veya oyun mu oynayacağım bu sefer tam tersi daha dik bir oturuş alabiliyorum. genel olarak xdrive markasından memnun kalacağınızı düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Jiyu
diğer modelleri deneyimlemedim o sebeple yorum yapmam doğru olmaz lakin bence bu standarttaki her koltuk ortalama aynı rahatlığı verir diye düşünüyorum bel yastığını istediğim yükseklikte ayarlayabiliyorum, sırt bölümünü ileri geri yaslayabiliyorum oturma bölümünü geriye doğru yaslayabiliyorum bunlar farklı farklı kullanımlar için gerçekten kolaylık sağlıyor. mesela film izlerken istediğim gibi yayılabiliyorum veya oyun mu oynayacağım bu sefer tam tersi daha dik bir oturuş alabiliyorum. genel olarak xdrive markasından memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Mağazasına gitmiştim anka'nın pembe modeline kısa süreliğine oturmuştum.
Eğer mağazadan alırsam iade almıyorlarmış , ben de direkt amazon satıcısı almayı düşünüyorum.
Ben aldıktan sonra indirime girer mi diye endişeleniyorum. Sence 14 şubat'a kadar beklenmeli mi ?
Koltuğun montajını yapmak kolay mı ? Montajını yaptıktan sonra kolayca çıkar mı acaba ?
İade vb. bir durumda sorun yaşamak istemiyorum , amazon kapıdan alıyormuş iade. Bu yüzden oradan almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,387
Üyeler
168,439
Son üye
Thayphon
Top Bottom