Oyuncu koltugu sorunu

Reaksiyon skoru
9
beyler calitte oyuncu koltugu almıstım . fakat 4 5 ay oldu alalı . yeni mi farkettim bilmiyorum koltuk normal durdugunda sırtımı dayadıgım kısım ılerı gerı yapıyo sankı kırılmıs gıbı sabıt degıl cok degıl ama bıraz yapıyor. ılerı geri yani bana mantıksız geldi . bide sağ tarafına cok yuklenmısım koltuk saga yatmıs bıraz yamuk duruyorum duz degıl saga yatık duruyorum benı asırı rahatsız edıyor bu durum garantıye gondersem kabul ederler mı acıl yardım edın .

beyler calitte oyuncu koltugu almıstım . fakat 4 5 ay oldu alalı . yeni mi farkettim bilmiyorum koltuk normal durdugunda sırtımı dayadıgım kısım ılerı gerı yapıyo sankı kırılmıs gıbı sabıt degıl cok degıl ama bıraz yapıyor. ılerı geri yani bana mantıksız geldi . bide sağ tarafına cok yuklenmısım koltuk saga yatmıs bıraz yamuk duruyorum duz degıl saga yatık duruyorum benı asırı rahatsız edıyor bu durum garantıye gondersem kabul ederler mı acıl yardım edın .
Ben de Calitte kullanıyorum, 4 yıl olmuştur sanırım. Sadece gıcırtı sesi vardı, aradım, yağlamam gereken yerlerini söylediler. Hiç daha sorun yaşamadım.
Bendeki Samurai SS Kumaş versiyonu. 90 kiloyum ve oturduğum alanda hafif çökme bile olmadı.
Bir görüş bence. Yardımcı olurlar umarım

koltuğun ileri geri yapması her koltukta var altta yuvarlak bir şey olur onu sık tam ileri geri yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yamukluğa bir şey yapmazlar herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,701
Üyeler
186,100
Son üye
Tercüme Group
Geri