Reis baktimda site cok karisik geldi ya yarin wp destek hattindan bilgi alacamBoyun posun yerindeymiş seçeneklere zio fabric de eklemeni öneririm ama senin ölçülerine en uygun modeli koltukların açıklamalarında bulabilirsin
Xdrive:
kasırga ve fırtına modellerine bakabilirsin ama fiyat olarak 4k civarındalar ve deri dökğlme yapacak dünyanın en iyi derisi olsa bile bir gün dökülecek.
Hawk fab:
Tekerlekleri kalitesiz geliyor bana sadece. 3d kolçak var. 2600 idi bugün zam geldi 2900 oldu.
Zio fabric:
Ben seçimimi bu koltuktan yana kullandım. Ham görüntü itibariyle daha şık hem de kumaş olması ve kaliteli bileşenlerden oluşması sebebiyle bu modelin deep black modelini tercih ettim. 2d kolçak var ama kol pedi hediyesi var f/p oranı en iyi olan koltuk şuan
AnkaraKoltukta servis önemli. Nerede oturuyorsun?
https://www.hepsiburada.com/xdrive-...X8FO4GyoVBUxlAXgpcIaAtxdEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bende var gayet iyi 195 98 kiloyum sığıyorum en iyisi büyük şehirde otururyorsanız gidin deneyinBoy 1.96 kilo 108 max 3500 4000 k ya kadar koltuk lazim onceligim
Xdrive hawk gaming Calitte zio gaming
varmi model tavsiyeniz
Ben İzmir`deyim burada XDrive mağazası var ama önemli olan mağazanın servisinin olması. Buradaki bayi sahibinin kendi mesleği mobilyacılık. Zaten koltuk üretiyordu sonradan XDrive bayiliği alıp satışını yapmaya başladı ve bir arıza durumunda kendisi ya da ekibini yolluyor. Koltukta bence satış sonrası destek önemli hele ki mekanizmalı ise. Marka da önemli ama buna da dikkat et derim. Çünkü bayilik alıp ürünü satabilir ama ürüne destek veremeyebilir. Mesela Muğla`da Gamemar var orası da çok iyi yer çok alışverişim oldu, baya ilgililer. Mesela orası da XDrive satıyor ama koltuk için teknik servis elemanı yok diyebiliyorum - ilk mağaza açılışında yoktu şuan bilmiyorum - en fazla yapabileceği İstanbul`u merkezi arayıp adam göndermesini istemek ki bu da bi süreç, işin hemen halolmayabilir. Bir de koltuk alırken denemeden alma derim, her koltuk herkese uygun değil. Kendin bizzat görmen, Test etmem lazım.Ankara
kumas hawk koltugu tavsıye ederım keske bende alabılsemBoy 1.96 kilo 108 max 3500 4000 k ya kadar koltuk lazim onceligim
Xdrive hawk gaming Calitte zio gaming
varmi model tavsiyeniz
Boyun posun yerindeymiş seçeneklere zio fabric de eklemeni öneririm ama senin ölçülerine en uygun modeli koltukların açıklamalarında bulabilirsin
Xdrive:
kasırga ve fırtına modellerine bakabilirsin ama fiyat olarak 4k civarındalar ve deri dökğlme yapacak dünyanın en iyi derisi olsa bile bir gün dökülecek.
Hawk fab:
Tekerlekleri kalitesiz geliyor bana sadece. 3d kolçak var. 2600 idi bugün zam geldi 2900 oldu.
Zio fabric:
Ben seçimimi bu koltuktan yana kullandım. Ham görüntü itibariyle daha şık hem de kumaş olması ve kaliteli bileşenlerden oluşması sebebiyle bu modelin deep black modelini tercih ettim. 2d kolçak var ama kol pedi hediyesi var f/p oranı en iyi olan koltuk şuan
Hayır, kampanya sekmesinde daha uygun fiyatı;Alıntıyı görüntüle
bu şekilde mi alınabilir halde hocam