Neler Yeni

Oyuncu Koltugu Tavsiyesi

Bugra3255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bugra inanc
Boy 1.96 kilo 108 max 3500 4000 k ya kadar koltuk lazim onceligim
Xdrive hawk gaming Calitte zio gaming
varmi model tavsiyeniz

Son düzenleme:

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Boyun posun yerindeymiş seçeneklere zio fabric de eklemeni öneririm ama senin ölçülerine en uygun modeli koltukların açıklamalarında bulabilirsin
Xdrive:
kasırga ve fırtına modellerine bakabilirsin ama fiyat olarak 4k civarındalar ve deri dökğlme yapacak dünyanın en iyi derisi olsa bile bir gün dökülecek.
Hawk fab:
Tekerlekleri kalitesiz geliyor bana sadece. 3d kolçak var. 2600 idi bugün zam geldi 2900 oldu.
Zio fabric:
Ben seçimimi bu koltuktan yana kullandım. Ham görüntü itibariyle daha şık hem de kumaş olması ve kaliteli bileşenlerden oluşması sebebiyle bu modelin deep black modelini tercih ettim. 2d kolçak var ama kol pedi hediyesi var f/p oranı en iyi olan koltuk şuan

Bugra3255

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bugra inanc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyun posun yerindeymiş seçeneklere zio fabric de eklemeni öneririm ama senin ölçülerine en uygun modeli koltukların açıklamalarında bulabilirsin
Xdrive:
kasırga ve fırtına modellerine bakabilirsin ama fiyat olarak 4k civarındalar ve deri dökğlme yapacak dünyanın en iyi derisi olsa bile bir gün dökülecek.
Hawk fab:
Tekerlekleri kalitesiz geliyor bana sadece. 3d kolçak var. 2600 idi bugün zam geldi 2900 oldu.
Zio fabric:
Ben seçimimi bu koltuktan yana kullandım. Ham görüntü itibariyle daha şık hem de kumaş olması ve kaliteli bileşenlerden oluşması sebebiyle bu modelin deep black modelini tercih ettim. 2d kolçak var ama kol pedi hediyesi var f/p oranı en iyi olan koltuk şuan
Reis baktimda site cok karisik geldi ya yarin wp destek hattindan bilgi alacam

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hawk hoşuma gidiyor benim, bütçem olsa onu alırım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Zio fabric

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Koltukta servis önemli. Nerede oturuyorsun?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben İzmir`deyim burada XDrive mağazası var ama önemli olan mağazanın servisinin olması. Buradaki bayi sahibinin kendi mesleği mobilyacılık. Zaten koltuk üretiyordu sonradan XDrive bayiliği alıp satışını yapmaya başladı ve bir arıza durumunda kendisi ya da ekibini yolluyor. Koltukta bence satış sonrası destek önemli hele ki mekanizmalı ise. Marka da önemli ama buna da dikkat et derim. Çünkü bayilik alıp ürünü satabilir ama ürüne destek veremeyebilir. Mesela Muğla`da Gamemar var orası da çok iyi yer çok alışverişim oldu, baya ilgililer. Mesela orası da XDrive satıyor ama koltuk için teknik servis elemanı yok diyebiliyorum - ilk mağaza açılışında yoktu şuan bilmiyorum - en fazla yapabileceği İstanbul`u merkezi arayıp adam göndermesini istemek ki bu da bi süreç, işin hemen halolmayabilir. Bir de koltuk alırken denemeden alma derim, her koltuk herkese uygun değil. Kendin bizzat görmen, Test etmem lazım.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
Mertcan Uysal
Xdrive:
Hawk fab:
Zio fabric:
1659571746192.png

bu şekilde mi alınabilir halde hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom