Arkadaşlar limitin 1000 lira oyuncu koltuğu ya da patron koltuğu arıyorum görüntüsü umrumda değil amaç rahat ettirsin malzemesi kaliteli olsun çünkü yeri geliyor 6-7 saat aralıksız oynuyorum.
veya xflyArkadaşlar limitin 1000 lira oyuncu koltuğu ya da patron koltuğu arıyorum görüntüsü umrumda değil amaç rahat ettirsin malzemesi kaliteli olsun çünkü yeri geliyor 6-7 saat aralıksız oynuyorum.
Modeller arası fiyat farkları neyden kaynaklanıyor mesela Rampagein aynı ürünü 2500tl bunu anlamıyorum.XPrime One Oyuncu Koltuğu Siyah 7555SYH
XPrime Oyuncu Koltuğu Modelleri en iyi kalite ve F/P ürünüdür. Yüksek Kalite ve Tasarım ürün talep edenlerin tercihi. XPRİME ORJİNAL ÜRÜN GARANTİSİofisel.com
Biraz haklı, bence de kendin görmen en iyisi. Bir de oyuncu çorabıkimse attığı koltuğu kullanmadığından tavsiye alman saçma kullanan kişilere de sorsan parasının boşa gittiğini yediremeyeceği için aldığı ürünü deli gibi över mağazaya gidip kendin test etmelisin
Valla çok mantıklı duruyor ortopedik bel desteği nası oluyorPatron koltuğu + ortopedik bel deAlıntıyı görüntülesteği önerimdir .
kimse attığı koltuğu kullanmadığından tavsiye alman saçma kullanan kişilere de sorsan parasının boşa gittiğini yediremeyeceği için aldığı ürünü deli gibi över mağazaya gidip kendin test etmelisin
nasıl rahatmı