Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu veya Patron Koltuğu

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Gidip denemek şart o zaman çok uçuk fiyatlara koltuklar var anlamış değilim.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Gidip denemek şart o zaman çok uçuk fiyatlara koltuklar var anlamış değilim.
oyuncu koltuğu adı altına 1 metre kırmızı kauçuk kumaş ile bezenen bir koltuğun fiyatına ek olarak 600 tl ekliyorlar minumum çok ilginç

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Yaklaşık 3 senedir bu koltuğu kullanıyorum oyuncu koltuğu olarak geçmese de baya rahat evde 2 çocuk var oğlan üzerinden inmiyor ama yine de derisinde falan bi sıkıntı da çıkmadı. Fiyatı da 1000 liradan düşük bir bakın derim. Hatta ikea'ya uğrama şansınız varsa yerinde de denemiş olursunuz beğenirseniz alırsınız.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Şu marka basma olayı çok can yakıyor gerçekten o yüzden düzgün üretim yapıp çıkaran yerden yakalamak gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 3 senedir bu koltuğu kullanıyorum oyuncu koltuğu olarak geçmese de baya rahat evde 2 çocuk var oğlan üzerinden inmiyor ama yine de derisinde falan bi sıkıntı da çıkmadı. Fiyatı da 1000 liradan düşük bir bakın derim. Hatta ikea'ya uğrama şansınız varsa yerinde de denemiş olursunuz beğenirseniz alırsınız.
Çok sağlam ve rahat görünüyor hocam bakma şansım olursa bakacağım ama şu minderli olanlar acaba daha mı rahat diye düşünüyorum

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Şu marka basma olayı çok can yakıyor gerçekten o yüzden düzgün üretim yapıp çıkaran yerden yakalamak gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sağlam ve rahat görünüyor hocam bakma şansım olursa bakacağım ama şu minderli olanlar acaba daha mı rahat diye düşünüyorum
ben ihtiyaç duymadım ama internette ortopedik sırt destekleri satılıyor onlara daha bakabilirsiniz. Şuan piayasadaki bir çok koltuk sadece makyajlanarak oyuncu koltuğu adı altında ederinden fazla fiyatlara satılıyor.

Top Bottom